فرماندار دیر:
موردی از تب کریمه کنگو در دیر مشاهده نشده
فرماندار دیر گفت: موردی از بیماری تب کریمه کنگو در شهرستان دیر مشاهده نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش مطاف24 حمزه اعتماد صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مورد از بیماری تب کریمه کنگو درشهرستان دیر مشاهده نشده، اظهار داشت: برای پیشگیری و کنترل این بیماری باید نظارت بر کشتارگاه ها و مراکز عرضه گوشت افزایش یابد و مردم با راه های پیشگیری از بروز آن آشنا شوند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به گزارش مطاف24 حمزه اعتماد صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه مورد از بیماری تب کریمه کنگو درشهرستان دیر مشاهده نشده، اظهار داشت: برای پیشگیری و کنترل این بیماری باید نظارت بر کشتارگاه ها و مراکز عرضه گوشت افزایش یابد و مردم با راه های پیشگیری از بروز آن آشنا شوند., مطاف24,وی گفت: آموزش و اگاهی بخشی به مردم می تواند از انتقال این بیماری جلوگیری کند و این موضوع باید در دستور کار مسئولان ذیربط قرار گیرد.
, وی گفت: آموزش و اگاهی بخشی به مردم می تواند از انتقال این بیماری جلوگیری کند و این موضوع باید در دستور کار مسئولان ذیربط قرار گیرد.,اعتماد افزود: رعایت اصول بهداشتی در نگهداری و کشتار دام و همچنین طبخ گوشت دام باعث جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو خواهد شد لذا ضروری است مردم توجه ویژهای نسبت به رعایت اصول بهداشتی داشته باشند.
, اعتماد افزود: رعایت اصول بهداشتی در نگهداری و کشتار دام و همچنین طبخ گوشت دام باعث جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو خواهد شد لذا ضروری است مردم توجه ویژهای نسبت به رعایت اصول بهداشتی داشته باشند.,فرماندار دیر رعایت بهداشت را در جلوگیری از بروز و شیوع بیماری تب کریمه کنگو مهم دانست و افزود: مردم با رعایت نکات بهداشتی در هنگام خرید گوشت و فرآورده های گوشتی به نشان و اطلاعات درج شده بر روی محصول توجه و گوشت را فقط از طریق مراکز مجاز تهیه کنند.
, فرماندار دیر رعایت بهداشت را در جلوگیری از بروز و شیوع بیماری تب کریمه کنگو مهم دانست و افزود: مردم با رعایت نکات بهداشتی در هنگام خرید گوشت و فرآورده های گوشتی به نشان و اطلاعات درج شده بر روی محصول توجه و گوشت را فقط از طریق مراکز مجاز تهیه کنند.,حمزه اعتماد در پایان خاطرنشان کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو دراین شهرستان مشاهده نشده است و در ارتباط با این بیماری جای نگرانی وجود ندارد.
, حمزه اعتماد در پایان خاطرنشان کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو دراین شهرستان مشاهده نشده است و در ارتباط با این بیماری جای نگرانی وجود ندارد.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه