رئیس اداره تبلیغات اسلامی مراوه تپه:
دید سطحی خانواده ها به مواد مخدر، بزرگترین عامل در اعتیاد فرزندان
رئیس اداره تبلیغات اسلامی مراوه تپه گفت: دید سطحی و کوتاه و بعضا نادرست نسبت به مواد مخدر مانع بزرگی بر سر توجه به حقایق و ماهیت پلید مواد مخدر است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از طوبی گلستان؛ حجت الاسلام حسینعلی امیرشاهی در کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد در جمع مردم روستای گوگدره مراوه تپه اظهارکرد: ناآگاهی و اطلاع نادرست از اعتیاد و انواع مواد مخدر و ماهیت دقیق این بیماری باعث بوجود آمدن باور های نادرست و اشتباه بین مردم می شود .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طوبی گلستان,وی ادامه داد: این باور که مصرف تفریحی مواد مخدر اعتیاد آور نیست، نیز جزو یکی از همین باورهای نادرست و اشتباه است بسیاری از افرادی که دچار اعتیاد شده اند با همین فکر شروع کرده اند که مصرف گاه و بیگاه و تفریحی مواد مخدر حتی قلیان و سیگار و امثالهم .... اعتیاد آور نیست ، که این بزرگ ترین اشتباه و خطا در زندگی ما محسوب می شود .
,کارشناس مسائل دینی و مذهبی تاکیدکرد: پژوهش ها و تحقیقات دانشمندان نشان می دهد که مصرف مواد مخدر باعث تحریک قسمت های مختلف مغز انسان می شود و احساس لذت مصنوعی ، کاذب و کوتاه مدت را برای انسان بوجود می آورد و همین طور دانشمندان معتقدند با مصرف آن معضلات و مسائل و مشکلات عدیده ای برای انسان بوجود می آید و همینطور که انسان به لحاظ روحی ، روانی و جسمی به آن وابسته می شود بدن انسان به تدریج شروع می کند به ازبین رفتن و نابود شدن .
,رئیس اداره تبلیغات اسلامی مراوه تپه تصریح نمود: از جمله مهمترین آثار و نتایج مصرف مواد مخدر این است که انسان دچار توهم، هذیان، اختلال در خواب، بی اشتهایی، شادی کوتاه مدت و کاذب و... می شود . مردم باید بدانند که مصرف این مواد مخدر یک خطر جدی و مهم برای آن محسوب می شود و اگر آن را برای تفریح مصرف می کند بداند که این کار برای تفریح نیست و حتی با یک بار مصرف پیامدهای خطرناک فراوانی به همراه دارد .
,حجت الاسلام حسینعلی امیر شاهی تاکیدکرد: بعضی از مردم معتقدند که اجازه دارند برخی از رفتار های را در طول دوران نوجوانی و جوانی خود انجام داده و تجربه کنند از جمله مصرف انواع مواد مخدر، اما حقیقت آنست که همین افراد دید ساده و کوتاه نسبت به مواد مخدر دارند و این نگاه مانع بزرگی بر توجه به حقایق خطرناک مربوط به مصرف مواد مخدر است. بنابراین این گونه کارگاه ها سعی در ازبین بردن این دید کوتاه و سطحی نسبت به مواد دارد .
, ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه