رئیس سازمان عمران شهری شهرداری سبزوار خبر داد:
آسفالت 176هزار متر مربع از معابر شهری در سبزوار
رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری سبزوار گفت: طی هفت ماه گذشته 176هزارمتر مربع از فضاهای شهری آسفالت شده و یا و باروکش آسفالت ترمیم شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بصیر سبزوار، مجید استیری با بیان اینکه بیش از 176هزار متر مربع از نعابر شهری آسفالت شده است ادامه داد: بیش از 22هزار تن آسفالت طی مدت هفت ماه صرف شد تا درصدی از مشکلات شهری در این حوزه مرتفع شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیر سبزوا,وی هزینه اجرای این طرح را 30میلیارد ریال اعلام کردو افزود: این میزان آسفالت در سطح شهر (کوچه ها، خیابان ها، لکه گیری ها ) با هدف تسهیل در رفت و آمد و کاهش خطرات انجام شده است.
,استیری با اشاره هزینه بالای هر مترمربع اسفالت ادامه داد: باید سعی شود تا با هماهنگی بین دستگاههای اجرایی به گونه ای عمل شود تا عمر اسفالت انجام گرفته افزایش یافته و تخریب آن به حداقل برسد.
,رییس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری سبزوار با ابیان اینکه استفاده از امکانات شهری باید برای تمامی شهروندان به صورت یکسان توسعه یابد تصریح کرد: فعالیت های رفاهی و خدماتی شهرداری در راستای تکریم و احترام به این تمامی اقشار برنامه ریزی شده است.
,وی همچنین با اشاره به پیاده رو سازی های اخیر و در نظر گرفتن شرایط نابینایان تصریح کرد: بیش از 75دردص از پیاده رو ها به گونه ای مورد بازسازی قرار گرفته اند تا روشندلان نیز بتوانند به راحتی از این مسیر ها تردد نمایند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه