در حسینیه ثارالله:
سالگرد شهید مهدی نظری در اندیمشک برگزار شد+ تصویر
بمناسبت شهادت سروان پاسدار شهید مهدی نظری مراسمی در حسینیه ثارالله اندیمشک برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اندیمشک جوان :بمناسبت شهادت سروان پاسدار شهید مهدی نظری مراسمی در حسینیه ثارالله اندیمشک برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اندیمشک جوان,عاون اجرایی سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان در این مراسم، گفت: امروز افتخار ما و مردم ایران اسلامی شهدای مدافع حرم هستند که هزاران کیلومتر آنطرف تر امنیت را برای کشور به ارمغان می آورند.
,سرهنگ عبدالرضا حاجتی در بخش دیگری با اشاره به حمله تروریستی در تهران، گفت : این ازمونها را ملت ایران دهه ۶۰ پشت سر گذاشته است و با این ترقه بازی ها نمی توان کوچکترین خللی به نظام و انقلاب وارد کرد.
,وی با اشاره به رشادت شهدایی همچون شهید مهدی نظری، افزود: امروز نسل جوان با الگوپذیری از شهدای والامقام و پیروی از مقام معظم رهبری بر عقیده و عظم راسخ خود پایبند می باشند.
,وی گفت: این حضور و اشتیاق و شور در یادواره ها نشان می دهد مردم بخصوص، جوانان ما همیشه در صحنه هستند و در برابر دشمن آماده باشند، تا از کشورمان و حریم ولایت با جان ، دل و با عشق محافظت کنند.
,ستوان دوم پاسدار شهید مهدی نظری متولد ۱۳۶۲ از رزمندگان لشکر عملیاتی هفت ولیعصر(عج) سپاه خوزستان است که به عنوان پنجمین شهید مدافع حرم از اندیمشک به کاروان شهدا پیوست.
,در پایان این مراسم حاج صادق آهنگران به مداحی پرداخت.
,

]
ارسال دیدگاه