logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

سئوال نماینده زنجان از وزیرصنعت؛

ضرورت تعیین تکلیف 5 میلیون پسماند سرب و روی در استان زنجان + سند

ضرورت تعیین تکلیف 5 میلیون پسماند سرب و روی در استان زنجان + سند
وقف چی نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی از وزیر صنعت و معدن در خصوص عدم تعیین تکلیف بیش از پنج میلیون تن عوامل بیماری زای پسماند صنایع سرب وروی استان زنجان سئوال کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  موج رسا; در نامه نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی به وزیر صنعت، معدن و تجارت آمده است،این عناصر تهدیدکننده است که حتی مسئولان و کارشناسان صنایع استان،نیز معترف به موضوع بوده و شبانه روزی هوای آلوده را مردم سراسر شهرستان استنشاق می کنند و همچنین نسبت به انتقال مجتمع سرب و روی شهرک صنعتی روی اقدامی صورت نگرفته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

عدم تعیین تکلیف بیش از 5 میلیون تن عوامل بیماری زا صنایع سرب و روی استان زنجان که به صورت روباز دپو گردیده،تهدیدی برای شمال غرب کشور در ارتباط با سلامتی مردم می باشد؟

,

گفتنی است،وقف چی نماینده زنجان و طارم در مجلس در خصوص لزوم رسیدگی به وضعیت نامناسب آلایندگی صنعت سرب و روی در منطقه و پسماند شهرک صنعتی از وزیر صنعت سوال  مطرح کرد که مقرر  شد طی دو هفته آینده موضوع بررسی و تعیین تکلیف شود تا در صورت قانع نشدن نماینده سوال کننده ،موضوع سوال به صحن مجلس ارجاع داده شود.

,

سخنگوی کمیسیون کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار موج رسا با اشاره به مشکلات به وجود آمده برای شهر زنجان در پی فعالیت چندین کارخانه سرب و روی،اظهار داشت: متاسفانه مجتمع سرب و روی نزدیک به شهر زنجان بوده و  شرکت شهرکهای صنعتی روی نیز در فاصله سه  کیلومتری مرکز استان قرار گرفته است.
علی وقف چی با بیان اینکه طبق اعلام رئیس سازمان محیط زیست حداقل فاصله کارخانه های صنعتی ازشهرها باید سی کیلومتر باشد،تصریح کرد: پسماندهای سرب و روی بدون کارشناسی دپو می شود که موجب آلودگی محیط شده است.

,
,

وی با اشاره به اینکه پیش از این نیز به وزارت بهداشت تذکر داده شده است،ادامه داد: درخواست ما حذف پسماندهای و  انتقال شرکتهای صنعتی روی است.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ما دنبال تعطیلی کارخانه ها نیستیم،افزود:آلودگی های سرب و روی بسیاری از باغات را خشک کرده است که ضروری است نوعی برنامه ریزی شد که پسماندها در کمترین زمان ممکن بازیافت شوند.

,
,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه