با هدف غنی سازی اوقات فراغت؛

طرح جوانه های صالحین اصلاندوز افتتاح شد+تصاویر

طرح جوانه های صالحین اصلاندوز افتتاح شد+تصاویر
به همت تعلیم و تربیت ناحیه عشایری طرح تابستانه جوانه های صالحین،با هدف پر کردن اوقات فراغت بسیجیان و عموم مردم در پایگاه های مقاومت بسیج، کلید خورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار،مراسم افتتاحیه طرح جوانه های صالحین ناحیه عشایری پیش از ظهر امروز پنج شنبه با حضور فرمانده و جانشین ناحیه عشایری،مسئول تعلیم و تربیت ناحیه،جمعی از کارکنان سپاه،مربیان، بسیجیان و اعضای حلقه های صالحین در محل سالن فرهنگی ورزشی شهیده اطلس درگاهی حوزه خواهران ناحیه اصلاندوز برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار,

"محرم بنیادی" فرمانده سپاه ناحیه عشایری اصلاندور در این مراسم ضمن تبریک ماه مبارک رمضان اظهار کرد:در طرح جوانه های صالحین کلاس های مختلف عقیدتی، احکام، سبک زندگی ، ورزشی،برنامه های قرآنی،آموزشی، اردویی، هنری ،مهارتهای فنی و حرفه ای با حضور نوجوانان و جوانان بسیجی و عموم مردم در 12 پایگاه بسیج در طول تابستان امسال اجرا می شود.

,

وی  طرح جوانه‌های صالحین را یکی از بهترین شیوه‌ها برای مقابله با جنگ نرم دشمنان دانست و تصریح کرد:هدف از این طرح ارتقاء و ایجاد نشاط و تعالی بین حلقه های صالحین، در راستای تبدیل اوقات فراغت تابستان به عرصه‌ای برای رشد و تعالی بسیجیان است.

,

فرمانده ناحیه عشایری افزایش آگاهی بسیجیان در ابعاد بصیرتی، اعتقادی، معرفتی و مهارتی متربیان را از دیگر اهداف برگزاری طرح جوانه های صالحین عنوان کرد و از شرکت کنندگان در این طرح خواست از فرصت ایام تابستان برای رشد و تعالی معنوی خود بهره ببرند.

,

تشکیل حلقه های صالحین حوزه خواهران از دیگر برنامه های اجرا شده در این مراسم بود.

,

 

,
,
,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,
, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه