تحقق یکی از مطالبات مردم
تجهیز ناوگان اتوبوسرانی دزفول با ۱۵اتوبوس مجهز +تصاویر
این اتوبوسها دارای امکانات رفاهی، سرمایشی و گرمایشی متناسب با آب و هوای خوزستان هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دزفول امروز به منظور بهبود ظرفیت تجهیز ناوگان اتوبوس رانی و رفاه شهروندان دزفولی، ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید به این ناوگان ی شهر دزفول اضافه شد.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دزفول امروز , به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دزفول امروز , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دزفول امروز, به منظور بهبود ظرفیت تجهیز ناوگان اتوبوس رانی و رفاه شهروندان دزفولی، ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید به این ناوگان ی شهر دزفول اضافه شد.,روابط عمومی شهرداری دزفول در گفتگو با خبرنگار دزفول امروز ضمن اعلام این خبر ابراز داشت: روز گذشته جلسه ای در محل سازمان شهرداری ها با حضور معاون وزیر کشور و مدیر عامل پست بانک به اتفاق مدیران اتوبوس رانی برگزار گردید.
, روابط عمومی شهرداری دزفول در گفتگو با خبرنگار دزفول امروز ضمن اعلام این خبر ابراز داشت: روز گذشته جلسه ای در محل سازمان شهرداری ها با حضور معاون وزیر کشور و مدیر عامل پست بانک به اتفاق مدیران اتوبوس رانی برگزار گردید., روابط عمومی شهرداری دزفول در گفتگو با خبرنگار دزفول امروز ضمن اعلام این خبر ابراز داشت: روز گذشته جلسه ای در محل سازمان شهرداری ها با حضور معاون وزیر کشور و مدیر عامل پست بانک به اتفاق مدیران اتوبوس رانی برگزار گردید.,شهردار دزفول در این خصوص اعلام داشت: طی جلسه ی فوق مقرر شد ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید با امکانات رفاهی، سرمایشی و گرمایشی متناسب با آب و هوای خوزستان به شهر ما اختصاص یابد.
, شهردار دزفول در این خصوص اعلام داشت: طی جلسه ی فوق مقرر شد ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید با امکانات رفاهی، سرمایشی و گرمایشی متناسب با آب و هوای خوزستان به شهر ما اختصاص یابد., شهردار دزفول در این خصوص اعلام داشت: طی جلسه ی فوق مقرر شد ۱۵ دستگاه اتوبوس جدید با امکانات رفاهی، سرمایشی و گرمایشی متناسب با آب و هوای خوزستان به شهر ما اختصاص یابد.,محمدرضا کرمی نژاد در ادامه اظهار نمود: این تعداد اتوبوس قرار است ظرف هشت ماه آینده به سازمان اتوبوسرانی شهرداری دزفول جهت بکارگیری در ناوگان شهری تحویل داده شود.
, محمدرضا کرمی نژاد در ادامه اظهار نمود: این تعداد اتوبوس قرار است ظرف هشت ماه آینده به سازمان اتوبوسرانی شهرداری دزفول جهت بکارگیری در ناوگان شهری تحویل داده شود., محمدرضا کرمی نژاد در ادامه اظهار نمود: این تعداد اتوبوس قرار است ظرف هشت ماه آینده به سازمان اتوبوسرانی شهرداری دزفول جهت بکارگیری در ناوگان شهری تحویل داده شود.,وی در خصوص اعتبار اختصاص یافته برای تهیه ی این تعداد اتوبوس اذعان نمود: در مذاکرات مفصل و خوبی که با مدیر عامل پست بانک کشور داشتیم توافق دو جانبه ای بین شهرداری و این بانک بعمل آمد که اعتبار خرید اتوبوس های فوق به صورت قرض الحسنه از سوی این بانک تأمین گردد.
, وی در خصوص اعتبار اختصاص یافته برای تهیه ی این تعداد اتوبوس اذعان نمود: در مذاکرات مفصل و خوبی که با مدیر عامل پست بانک کشور داشتیم توافق دو جانبه ای بین شهرداری و این بانک بعمل آمد که اعتبار خرید اتوبوس های فوق به صورت قرض الحسنه از سوی این بانک تأمین گردد., وی در خصوص اعتبار اختصاص یافته برای تهیه ی این تعداد اتوبوس اذعان نمود: در مذاکرات مفصل و خوبی که با مدیر عامل پست بانک کشور داشتیم توافق دو جانبه ای بین شهرداری و این بانک بعمل آمد که اعتبار خرید اتوبوس های فوق به صورت قرض الحسنه از سوی این بانک تأمین گردد.,شهردار دزفول تصریح کرد: با توجه به فرسودگی ناوگان اتوبوس رانی دزفول و لزوم اضافه کردن و تجهیز اتوبوس های این ناوگان که یکی از مطالبات جدی همشهریان عزیز است ان شاء الله در آینده در نظر داریم تعداد بیشتری اتوبوس های مجهز جهت رفاه حال شهروندان به این ناوگان اضافه کنیم.
, شهردار دزفول تصریح کرد: با توجه به فرسودگی ناوگان اتوبوس رانی دزفول و لزوم اضافه کردن و تجهیز اتوبوس های این ناوگان که یکی از مطالبات جدی همشهریان عزیز است ان شاء الله در آینده در نظر داریم تعداد بیشتری اتوبوس های مجهز جهت رفاه حال شهروندان به این ناوگان اضافه کنیم., شهردار دزفول تصریح کرد: با توجه به فرسودگی ناوگان اتوبوس رانی دزفول و لزوم اضافه کردن و تجهیز اتوبوس های این ناوگان که یکی از مطالبات جدی همشهریان عزیز است ان شاء الله در آینده در نظر داریم تعداد بیشتری اتوبوس های مجهز جهت رفاه حال شهروندان به این ناوگان اضافه کنیم., ,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه