واکنش نماینده دزفول به حملات تروریستی:
افرادی که همنوا با دشمن بر آمادگی دفاعی کشور میتاختند پاسخشان را گرفتند
پاپیزاده: ایران با سنگپرانی تروریستهایی که به جبران شکستهای خود آمدند تمرکزش را از دست نمیدهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دزفول امروز نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی در واکنش به حوادث تروریستی مجلس و حرم امام خمینی(ره) پیامی صادر کرد.
, به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دزفول امروز , به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دزفول امروز , شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دزفول امروز, نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی در واکنش به حوادث تروریستی مجلس و حرم امام خمینی(ره) پیامی صادر کرد.,مشروح پیام «عباس پاپی زاده» را در ادامه با هم می خوانیم.
, مشروح پیام «عباس پاپی زاده» را در ادامه با هم می خوانیم., مشروح پیام «عباس پاپی زاده» را در ادامه با هم می خوانیم.,
بسم الله الرحمن الرحیم
حمله تروریستی به مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی(ره)، مجروح شدن و به شهادت رسیدن جمعی از هموطنانمان موجی از تألم و تأثر را در سراسر کشور بوجود آورد بگونه ای که تک تک مردم ایران از قشرها و گروه های مختلف و نیز مسئولین و جریان های مختلف سیاسی کشور ضمن محکوم کردن این اقدام ناجوانمردانه تروریستی بر همگرایی، اتحاد و همبستگی تأکید کرده و خواهان همدلی و وحدت کلمه همه اقشار و گروه ها نسبت به این حرکت تروریستی بودند.
حمله تروریستی به مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی(ره)، مجروح شدن و به شهادت رسیدن جمعی از هموطنانمان موجی از تألم و تأثر را در سراسر کشور بوجود آورد بگونه ای که تک تک مردم ایران از قشرها و گروه های مختلف و نیز مسئولین و جریان های مختلف سیاسی کشور ضمن محکوم کردن این اقدام ناجوانمردانه تروریستی بر همگرایی، اتحاد و همبستگی تأکید کرده و خواهان همدلی و وحدت کلمه همه اقشار و گروه ها نسبت به این حرکت تروریستی بودند., بسم الله الرحمن الرحیم
حمله تروریستی به مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی(ره)، مجروح شدن و به شهادت رسیدن جمعی از هموطنانمان موجی از تألم و تأثر را در سراسر کشور بوجود آورد بگونه ای که تک تک مردم ایران از قشرها و گروه های مختلف و نیز مسئولین و جریان های مختلف سیاسی کشور ضمن محکوم کردن این اقدام ناجوانمردانه تروریستی بر همگرایی، اتحاد و همبستگی تأکید کرده و خواهان همدلی و وحدت کلمه همه اقشار و گروه ها نسبت به این حرکت تروریستی بودند.,
,
یکی از دلایل اصلی این اقدام شکست های پی در پی گروه های تروریستی در عراق و سوریه است که موجب شده آنها و حامیانشان بفکر انحراف افکار عمومی از موفقیت های محور مقاومت بیافتند.
, یکی از دلایل اصلی این اقدام شکست های پی در پی گروه های تروریستی در عراق و سوریه است که موجب شده آنها و حامیانشان بفکر انحراف افکار عمومی از موفقیت های محور مقاومت بیافتند., یکی از دلایل اصلی این اقدام شکست های پی در پی گروه های تروریستی در عراق و سوریه است که موجب شده آنها و حامیانشان بفکر انحراف افکار عمومی از موفقیت های محور مقاومت بیافتند.,تروریست ها با این اقدام ددمنشانه و آن هم در ماه مبارک رمضان با حمله به مردم روزه دار نشان دادند که تروریست های تکفیری و حامیان آنها نه تنها به اسلام بلکه به هیچ کدام از اصول اخلاقی و انسانی پایبند نیستند و دقیقا هدفشان از این اقدامات لکه دار کردن دامن پاک اسلام عزیز است.
, تروریست ها با این اقدام ددمنشانه و آن هم در ماه مبارک رمضان با حمله به مردم روزه دار نشان دادند که تروریست های تکفیری و حامیان آنها نه تنها به اسلام بلکه به هیچ کدام از اصول اخلاقی و انسانی پایبند نیستند و دقیقا هدفشان از این اقدامات لکه دار کردن دامن پاک اسلام عزیز است., تروریست ها با این اقدام ددمنشانه و آن هم در ماه مبارک رمضان با حمله به مردم روزه دار نشان دادند که تروریست های تکفیری و حامیان آنها نه تنها به اسلام بلکه به هیچ کدام از اصول اخلاقی و انسانی پایبند نیستند و دقیقا هدفشان از این اقدامات لکه دار کردن دامن پاک اسلام عزیز است.,بدون شک آن دسته از افراد خام و کم تجربه که تا چندی پیش و از سر بی اطلاعی با تکرار سخنان دشمنان قسم خورده این کشور از عدم ضرورت حضور ایران در تحولات منطقه سخن رانده و مدافعان حریم زینبی را مورد طعنه و مذمت قرار می دادند پاسخ خود را دریافت کردند و فهمیدند که اگر شهدای مدافع حرم نبودند هم اکنون می بایست در داخل ایران با تروریست ها می جنگیدیم و این حمله به آنها اثبات کرد که کار مدافعان حرم برای پاسداری از ایران چقدر بزرگ و ستودنی است.
, بدون شک آن دسته از افراد خام و کم تجربه که تا چندی پیش و از سر بی اطلاعی با تکرار سخنان دشمنان قسم خورده این کشور از عدم ضرورت حضور ایران در تحولات منطقه سخن رانده و مدافعان حریم زینبی را مورد طعنه و مذمت قرار می دادند پاسخ خود را دریافت کردند و فهمیدند که اگر شهدای مدافع حرم نبودند هم اکنون می بایست در داخل ایران با تروریست ها می جنگیدیم و این حمله به آنها اثبات کرد که کار مدافعان حرم برای پاسداری از ایران چقدر بزرگ و ستودنی است., بدون شک آن دسته از افراد خام و کم تجربه که تا چندی پیش و از سر بی اطلاعی با تکرار سخنان دشمنان قسم خورده این کشور از عدم ضرورت حضور ایران در تحولات منطقه سخن رانده و مدافعان حریم زینبی را مورد طعنه و مذمت قرار می دادند پاسخ خود را دریافت کردند و فهمیدند که اگر شهدای مدافع حرم نبودند هم اکنون می بایست در داخل ایران با تروریست ها می جنگیدیم و این حمله به آنها اثبات کرد که کار مدافعان حرم برای پاسداری از ایران چقدر بزرگ و ستودنی است.,علاوه بر این نباید از تلاش های به موقع و هوشمندانه سپاه پاسداران، نیروهای انتطامی و امنیتی غافل شد که اگر با درایت، تدبیر و عکس العمل به موقع وارد عمل نمی شدند مطمئنا تعداد شهدا و مجروحین این حادثه تروریستی بیش از این می بود.
, علاوه بر این نباید از تلاش های به موقع و هوشمندانه سپاه پاسداران، نیروهای انتطامی و امنیتی غافل شد که اگر با درایت، تدبیر و عکس العمل به موقع وارد عمل نمی شدند مطمئنا تعداد شهدا و مجروحین این حادثه تروریستی بیش از این می بود., علاوه بر این نباید از تلاش های به موقع و هوشمندانه سپاه پاسداران، نیروهای انتطامی و امنیتی غافل شد که اگر با درایت، تدبیر و عکس العمل به موقع وارد عمل نمی شدند مطمئنا تعداد شهدا و مجروحین این حادثه تروریستی بیش از این می بود.,اما یکی دیگر از نکات برجسته این حادثه تداوم کار مجلس و خدمتگزاران شما در مجلس شورای اسلامی بود که بدون هیچ واهمه ای از این اقدام تروریستی، ضمن پیگیری جدی امور، کار عادی خود را تا آخرین دقیقه جلسه صحن علنی ادامه دادند که این امر در رسانه های خارجی بازتاب مهمی داشت و نشان داد مردم سرافراز ایران اسلامی تحت تاثیر این نوع سنگ پرانی ها تمرکز خود را از دست نمی دهند.
, اما یکی دیگر از نکات برجسته این حادثه تداوم کار مجلس و خدمتگزاران شما در مجلس شورای اسلامی بود که بدون هیچ واهمه ای از این اقدام تروریستی، ضمن پیگیری جدی امور، کار عادی خود را تا آخرین دقیقه جلسه صحن علنی ادامه دادند که این امر در رسانه های خارجی بازتاب مهمی داشت و نشان داد مردم سرافراز ایران اسلامی تحت تاثیر این نوع سنگ پرانی ها تمرکز خود را از دست نمی دهند., اما یکی دیگر از نکات برجسته این حادثه تداوم کار مجلس و خدمتگزاران شما در مجلس شورای اسلامی بود که بدون هیچ واهمه ای از این اقدام تروریستی، ضمن پیگیری جدی امور، کار عادی خود را تا آخرین دقیقه جلسه صحن علنی ادامه دادند که این امر در رسانه های خارجی بازتاب مهمی داشت و نشان داد مردم سرافراز ایران اسلامی تحت تاثیر این نوع سنگ پرانی ها تمرکز خود را از دست نمی دهند.,در پایان اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه کسانی که به طریق مختلف پیگیر احوالات خادم خود در مجلس شورای اسلامی شدند، سپاسگذارم و از خداوند سبحان می خواهم که به اینجانب توفیق خدمتگزاری بیش از پیش صادقانه و متعهدانه را برای خدمت به مردم عزیز عطا نماید.
, در پایان اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه کسانی که به طریق مختلف پیگیر احوالات خادم خود در مجلس شورای اسلامی شدند، سپاسگذارم و از خداوند سبحان می خواهم که به اینجانب توفیق خدمتگزاری بیش از پیش صادقانه و متعهدانه را برای خدمت به مردم عزیز عطا نماید., در پایان اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از همه کسانی که به طریق مختلف پیگیر احوالات خادم خود در مجلس شورای اسلامی شدند، سپاسگذارم و از خداوند سبحان می خواهم که به اینجانب توفیق خدمتگزاری بیش از پیش صادقانه و متعهدانه را برای خدمت به مردم عزیز عطا نماید.,
عباس پاپی زاده
خدمتگزار مردم شریف دزفول
در مجلس شورای اسلامی
خدمتگزار مردم شریف دزفول
در مجلس شورای اسلامی, عباس پاپی زاده
خدمتگزار مردم شریف دزفول
در مجلس شورای اسلامی,
,
, ,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه