تمرین تیم ملی در ورزشگاه آزادی

تمرین تیم ملی در ورزشگاه آزادی
تمرین تیم ملی فوتبال ایران در زمین اصلی وزرشگاه آزادی برگزار شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا،  تمرین تیم ملی فوتبال عصر امروز از ساعت نوزده در زمین اصلی مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این تمرین بازیکنان نیم ساعت زودتر به وسیله اتوبوس اختصاصی تیم ملی وارد ورزشگاه شدند تا تمرین خود را انجام بدهند.

,

مهدی تاج امروز به محل تمرین آماده بود تا نظاره‌گر کار بازیکنان باشد.

,

در تمرین امروز بامداد میرزایی به همراه یکی از دستیاران خارجی کیروش وظایف مدیر رسانه ای را انجام می‌دادند. 

,

بازیکنان ابتدا زیر نظر مربی بدنساز گرم کردند و در ادامه به صورت دو به دو به پاس کاری پرداختند در این هنگام دروازه‌بانان جدا از سایرین زیر نظر دن گاسپار تمرینات اختصاصی خود را انجام دادند.

,

در حالی که تمرینات تیم ملی در حال برگزاری بود بخشی از زمین چمن ورزشگاه در حال آبیاری شدن بود.

,

خبرنگاران و اصحاب رسانه فقط می‌توانستند پانزده دقیقه ابتدای تمرین را پوشش دهند و در ادامه باید محل تمرین را ترک می‌کردند تیم ملی فردا هم از ساعت نوزده در ورزشگاه آزادی به تمرین خواهد پرداخت.

,

, ,

 

,

, ,

 

,

, ,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه