پاسخ به لجن پراکنی برخی ها در فضای مجازی درباره عملکرد صدا و سیما

پاسخ به لجن پراکنی برخی ها در فضای مجازی درباره عملکرد صدا و سیما
از صبح دیروز شبکه های معاند و ضد انقلاب و برخی جریانهای لیبرال داخلی در بوق و کرنا کردند که رسانه ملی چرا حادثه تروریستی تهران را پوشش مستقیم نداد ؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی جلیلی کارشناس مسائل سیاسی در توفارقان نوشت ،در بررسی این موضوع همین بس که بگویم صدا وسیما بهترین عملکرد را در قضیه اطلاع رسانی حملات تروریستی تهران انجام داد.
حملات تروریستی تهران مانند آتش سوزی  پلاسکو و زلزله و سیل نیست که پخش مستقیم بشود.
هدف سرویس جاسوسی سی آی ای امریکا و شبکه اعماق وابسته به گروهک آدمکشی داعش هم همین بود که تلویزیون ایران بعد از عملیات داعشی ها در تهران  برنامه های عادی خود را قطع کند و به پوشش مستقیم درگیری میان ماموران امنیتی و داعش بپردازد.
اما خوشبختانه این نقشه دشمنان با هوشمندی تیم خبری صدا و سیما خنثی شد .
در واقع هدف دشمن  هراس انداختن در بین مردم استانهای دیگر کشور بود که می خواست کشتی وحشت خود را بر روی امواج صدا و سیما براند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, توفارقان,
,
,
,
,


صدا و سیما بهترین عملکرد عاقلانه و زیرکانه و هوشمندانه را در بر گرفت و ضمن اطلاع رسانی سریع ،  صریح و صحیح هم از طریق سایت و کانال خبرگزاری صدا و سیما  و هم از طریق شبکه خبر ، العالم و پرس تی وی ، از تشویش اذهان عمومی و هراس انداختن در میان میان مردم جلوگیری کرد.
و مهمتر آنکه رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای  هم که دیشب در جمع دانشجویان  از جریان حملات داعش به ساختمان مجلس و حرم امام به عنوان ترقه بازی یاد کردند بی اهمیت بودن اقدام سخیف تروریستها به اثبات رسید و ارزش کار رسانه ملی که ضمن اطلاع رسانی سریع و صریح در کنار نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تیمهای امنیتی اطلاعاتی ایستادگی کرد بیش از پیش مشخص می شود.
بی گمان ابعاد پنهان عملیات تروریستی داعش در تهران و سایر مناطق کشورمان در روزهای آینده از صدا و سیما پخش خواهد شد.
حال علت دشمنی آمریکا و اسراییل و پیاده نظامشان در داخل کشور با صدا و سیما و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیش از پیش مشخص می شود.

, ,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه