کارشناس مسائل سیاسی:

وهابیت آخرین تیر خلاص غرب است/ملت های عربی از آل سعود متنفرند

وهابیت آخرین تیر خلاص غرب است/ملت های عربی از آل سعود متنفرند
یک کارشناس مسائل سیاسی تفکر وهابیت را آخرین تیر خلاص غرب برای مقابله با جبهه انقلاب عنوان کرد و گفت: قاطبه ملت های عربی از عربستان اعلام انزجار کرده اند و این که چه زمانی فرصت و قدرت پیدا کنند برای انقلاب به توان و اراده آنها باز می گردد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمدعلی عدنانی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با کلار، اظهار داشت: اتفاقات و مسائلی که در خاور میانه رخ می دهد پژواک موضع گیری ها و اظهاراتی است که سیاسیون و مسئولین کشور ما بر زبان می آورند.

وی با بیان این که موضع گیری های مسئولان از نقطه ضعف موجب جسارت دشمنان می شود، گفت: این موضع گیری ها اگر از نقطه قدرت باشد باعث اقتدار و عزت کشورمان می شود.

عدنانی با بیان این که کشور عربستان نگاه به قدرت و تفکر مسئولان ایران می کند، تصریح کرد: متاسفانه زمانی که دولتمردان ما از دیپلماسی  ضعف وارد می شودند کشورهایی مثل امارات، کویت و عربستان برای ایران شاخ و شانه می کشند.

این فعال سیاسی کشور عربستان را صدام زمان دانست و گفت: کشورهای غربی هیچ گاه جرات مقابله مستقیم با کشور ایران را ندارند و این تجربه ای است که در جنگ هشت ساله به دست آورده اند.

وی در ادامه با بیان این که امروز توان موشکی و قدرت کشور ایران روز به روز افزایش پیدا می کند، افزود: کشورهای غربی گمان می کردند با تعطیل کردن مساله هسته ای ایران به راحتی می توان این کشور را نابود کرد اما توان موشکی باعث شد یک قدم به عقب بازگردند.

وهابیت آخرین تیر خلاص غرب است

عدنانی گفت: هنگامی که آزمایش های موشکی در ایران به نمایش گذاشته شد کشورهای غربی و عربی متوجه شدند که ایران فقط هسته ای نیست و در بحث موشکی بهانه آنچنانی ندارند که بخواهند ورود پیدا کنند زیرا توان موشکی یک مساله استراتژی برای هر کشوری است.

وی با اشاره به این که عربستان مرکز تروریست و انتحار در خاورمیانه است، گفت: اگر در زمان جنگ تحمیلی غربی ها از حزب بعث استفاده کردند امروز بهترین کلید واژه برای غرب جهت ناامنی و تخریب تفکر وهابیت برگرفته از داعش است.

این فعال سیاسی تفکر وهابیت را آخرین تیر خلاص غرب دانست و گفت: عربستان هم مانند صدام دچار غرور و خود برتر بینی در منطقه شده چرا که غربی ها از او حمایت می کنند.

وی با اشاره به این که آخرین معادله جبهه استکبار در مقابله جبهه انقلاب استفاده از عربستان است، گفت: عربستان ائتلاف عربی با حمایت آمریکا علیه ایران تشکیل داده و کشورهایی را که در این زمینه هم پیمان آنها نشوند دشمن می خواند.

ملت های عربی از آل سعود متنفرند

عدنانی گفت: روزی که قطر، امارات، کویت و عربستان ائتلاف عربی علیه ایران و حزب الله تشکیل دادند تا هنگامی که قطر همراه آنان بود علیه تروریست و امروز او را همراه و حامی تروریست می دانند.

این فعال سیاسی در ادامه گفت: دولت های عربی به اندازه توان و وسع خودشان از عربستان ارتزاق می کنند و به جای آن که همراه ملت خودشان باشند وابسته به دلارهای عربستان سعودی هستند.

وی ضمن بیان این که ملت های عربی بر خلاف دولت های عربی همه به این نتیجه رسیده اند که عربستان مرکز تروریست و جنایت است، تصریح کرد: قاطبه ملت های عربی از عربستان اعلام انزجار کرده اند و این که چه زمانی فرصت و قدرت پیدا کنند برای انقلاب به توان و اراده آنها باز می گردد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلار, کلار, کلار,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, وهابیت آخرین تیر خلاص غرب است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, ملت های عربی از آل سعود متنفرند,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه