رئیس دادگستری شهرستان گرمسار:
وجود بیش از 40 زندانی جرائم غیر عمد در زندان گرمسار
رئیس دادگستری شهرستان گرمسار گفت: بیش از 40 زندانی غیر عمد در زندان شهرستان گرمسار هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابراهیم ابراهیم زاده رئیس دادگستری شهرستان گرمسار در گفتگو با خبرنگار گرمسارآنلاین گفت: در سال گذشته از زندانی های جرائم غیر عمد 19 نفر توسط ستاد دیه و جشن های خیریه و گلریزان به آغوش گرم خانواده شان بازگشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رمسارآنلاین,رئیس دادگستری شهرستان گرمسار افزود: با تلاش ستاد دیه در سال گذشته رقمی حدود 305 میلون تومان برای آزادی زندانی های جرائم غیرعمد جمع آوری شده بود که از این رقم به میزان 600میلیون ریال به صورت نقدی در جشن گلریزان شهرستان گرمسار جمع آوری شده بود .
,ابراهیم زاده در ادامه اظهارداشت: در جشن گلریزان سال 95 بیش از 2 میلیارد ریال تعهد مالی توسط خیرین به منظور کمک به زندانیان جرایم غیر عمد جمع آوری شده است.
,وی در ادامه گفت: در سال گذشته توسط انجمن حمایت از زندانیان بیش از 14 نرف زنداین جرائم غیر عمد و 3 زندانی توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) از زندان آزاد شدند.
,ابراهیم زاده از حضور 40 زندانی جرائم غیر عمد در سطح دو شهرستان گرمسار و آرادان خبرداد و افزود: در شهر گرمسار 27 نفر و درشهرستان آرادان نیز 11 نفر ودر دادگاه ایوان کی نیز2 نفر در زندان ها به جرائم غیر عمد محبوس می باشند که در تلاش هستیم با کمک برگزاری جشن هایی همچون جشن گلریزان زمینه آزادی این زندانیان را با کمک خیرین فراهم نماییم.
]
ارسال دیدگاه