مدیر روابط عمومی اوقاف و امورخیریه اصفهان:
بالغ بر ۴ هزار شهید در جوار بقاع متبرکه استان اصفهان مدفون هستند
جانشین پایگاه بسیج اداره کل اوقاف استان اصفهان گفت: قبور مطهر چهار هزار و ۳۵ شهید انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس در صحن، رواق و یا در جوار حرم مطهر ۱۴۳ بقعه متبرکه مدفون هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مباحث؛ مدیر روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان در گفت و گویی اظهار کرد: مردم مومن و ولایتمدار استان اصفهان با تقدیم بیش از 23 هزار شهید به انقلاب اسلامی پیشتاز در فرهنگ ایثار و شهادت هستند که از این تعداد چهارهزار و 35 شهید در صحن، رواق و یا در جوار حرم مطهر 143 بقعه متبرکه استان اصفهان مدفون هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,حامد جعفر زاده در ادامه افزود: شهادت از برترین واژه های فرهنگ اسلامی و از مقدّس ترین مفاهیم معارف الهی است شهادت اوج کمال انسان است، آنگاه که انسان تمام هستی خود را یکجا نثار معبود می کند و قطره وجودش به دریای بیکران هستی مطلق می پیوندد.
,وی تصریح کرد: شهید و شهادت در فرهنگ اسلامی از جایگاهی بس رفیع برخوردار است، به راستی این فهم قرآنی و صحیح شهید و شهادت بود که باعث نشر اسلام در طول تاریخ شده و اگر مجلس شهدا و یاد آن ها نبود بسیاری از ارزش ها فراموش می شد.
,جانشین پایگاه بسیج اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان بیان کرد: زیارت هریک از حضرات معصومین (ع)، آنچنان آثار و برکاتی دارد که آگاهی از آن، هر دلی را مشتاق زیارت آنان می کند؛ فواید زیارت امامزادگان و بقاع متبرکه بر کسی پوشیده نبوده تا آنجا که تاریخ نیز گواه آن است و داستان های شگفت آن، نشانه هایی از آثار و برکات زیارت معصومین (ع) به شمار می رود زیارت موجب تقرب روحی زائر با زیارت شونده می شود.
,جعفرزاده تصریح کرد: شهدا زندگی اسلامی را در مکتب امامزادگان آموختند و با پیروی از آموزه های این بزرگواران به رشد و درک مفاهیم عمیق اسلامی و فرهنگ غنی تشیع دست یافتند و پیوند عمیقی بین شهدا و امامزادگان عظیم الشان وجود داشته است که این بزرگواران درس ایثار و شهادت و حق طلبی را در مکتب امامزادگان جلیل القدر آموختند.
,وی خاطر نشان شد: شهید عباس نبوی منش اولین شهید انقلاب اسلامی اصفهان است که در جوار حرم مطهر امامزاده درب امام اصفهان مدفون است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه