فرماندار بستک خبر داد:

افزایش ۱۰۰ درصدی اعتبارات شهرستان بستک در سال ۹۶

افزایش ۱۰۰ درصدی اعتبارات شهرستان بستک در سال ۹۶
فرماندار بستک از افزایش ۱۰۰ درصدی اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استانی شهرستان بستک در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: مبلغ این اعتبارات به ۱۷۰ میلیارد ریال رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانگیریه؛  عبدالله پرتابیان، فرماندار بستک در اولین جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان بستک که با موضوع توزیع اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای شهرستان از افزایش صد در صدی اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استانی شهرستان بستک در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و افزود: این اعتبارات در فصول مختلف مانند حمل و نقل، آب، برق، آموزش و پرورش و عمران شهری و روستایی توزیع می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانگیریه,

وی افزود: اعتبار سال جاری شهرستان بستک از محل تملک دارایی های سرمایه ای استانی، ۱۷۰ میلیارد ریال است که ۱۵۳ میلیارد ریال آن در فصول ذکر شده به دستگاههای اجرایی شهرستان اختصاص می یابد و ۱۰ درصد این اعتبارات به مبلغ ۱۷ میلیارد ریال متعاقبا و پس از ابلاغ دستورالعمل، به فصول مربوطه اختصاص خواهد یافت.

,

فرماندار بستک از نگاه ویژه دولت تدبیر و امید، استاندار هرمزگان و رئیس سازمان برنامه و بودجه استان به شهرستان بستک تشکر و قدردانی کرد و افزود: اعتبارات شهرستان بستک از این محل در سال گذشته، ۸۵ میلیارد ریال بوده است که در سال جاری به ۱۷۰ میلیارد ریال افزایش یافته است که این اعتبارات می تواند روند توسعه شهرستان را سرعت بخشد.

,

در حاشیه این جلسه محمد عقیل مدنی نایب رئیس شورای اسلامی شهر جناح از تصویب بیش از یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان اعتبار برای شهر و بخش جناح خبر داد و افزود: از این اعتبار 600 میلیون تومان برای شهرداری جناح، 500 میلیون تومان برای راه خور جناح، 200 میلیون تومان برای ترمیم شبکه آب جناح، 70 میلیون تومان برای فصل جدید کاوش باستانی تمب پرگان جناح، 40 میلیون تومان برای ساخت یادمان شهدای گمنام شهر جناح و اعتبار مشخصی نیز برای اداره آموزش و پرورش منطقه جناح تصویب شد که جزییات آن بزودی اعلام خواهد شد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه