رژیم صهیونیستی:
نابودی داعش به مصلحت ما نیست!
رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نابود شدن داعش در منطقه به مصلحت این رژیم نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش صاحب نیوز؛ «هرتسی هیلیفی» از مقامهای بلندپایه اطلاعات رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نابود شدن گروه تروریستی داعش در منطقه و به خصوص در سوریه موجب میشود که این رژیم در مقابل تهدیدهای خود مانند حزبالله لبنان تنها بماند و این مسئله اصلاً به سلاح این رژیم اشغالگر نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,وی افزود: مصلحت اسرائیل در آن است که مانع نابود شدن داعش در سوریه شود و باید حزبالله لبنان را در سوریه به وسیله داعش مشغول کنیم و اجازه ندهیم تمرکز خود را به سمت اسرائیل تغییر دهد.
,وی همچنین افزود: ما باید به هر شکلی مانع نابودی این گروه شویم چراکه در صورت نابودی داعش، ایران و همپیمانانش به سراغ ما خواهند آمد.
,«هیلیفی» به کشورهای غربی توصیه کرد که مانع نابود شدن داعش شوند چراکه با وجود داعش، اختلاف بین کشورهای اسلامی باقی خواهد ماند و جلوی تسلط ایران بر خاورمیانه را خواهد گرفت.
,مستشاران ایرانی با کمک نیروهای عراقی و سوری موفق شدند طی چند ماه اخیر، حدود 70 درصد از مناطق تحت اشغال گروه تروریستی داعش را در سوریه و عراق پاکسازی کنند و صدها تن از آنها را به هلاکت برسانند.
,نیروهای جبهه مقاومت جمعه گذشته موفق شدند با پیشروی در مناطق مرکزی سوریه خود را به مرز کشور عراق برسانند و ارتباط تروریستهای تحت حمایت آمریکا و انگلیس را در بخش شرقی سوریه بهطور کامل قطع کنند.
,به گزارش صاحب نیوز، موفقیتهای چشمگیر جبهه مقاومت طی چند روز اخیر علیه داعش، نگرانی کشورهای حامی این گروه تروریستی ازجمله آمریکا را افزایش داده است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه