در جهت آزادی زندانیان انجام شد؛
کمک 161 میلیون تومانی خیران در جشن گلریزان گرمسار
جشن گلریزان با هدف کمک خیران گرمساری و جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی در جهت آزادی زندانیان جرائم غیر عمد در محل تالار فرهنگیان گرمسار برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسار آنلاین، در این مراسم که به همت انجمن حمایت از زندانیان شهرستان و ستاد دیه استان و گرمسار با محوریت رهایی زندانیان جرائم غیر عمد برگزار شد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسار آنلاین,در این مراسم حجت الاسلام سید علی مهدی نژاد؛ امام جمعه گرمسار از لزوم توجه به کمک به نیازمندان و زندانیان در قالب های جشن های خیره تاکید کرد و گفت: دین اسلام دین کمک و اعمال خیر است و کمک به برادر مسلمان همیشه در حال بخشی توصیه شده است و نباید از آن دوری کرد.
,امام جمعه گرمسار در ادامه به جایگاه رفیع بخشش در دین مبین اسلام اشاره کرد و افزود: نگاه به مقوله مهم بخشش در بسیاری ازحوادث می تواند باعث کاهش مشکلات اجتماعی و فرهنگی در کشور شود و این صفت از نشانه های یک مسلمان واقعی است .
,مهدی نژاد در ادامه اظهار کرد: خیرین باید با کمک به هم نوعان خود صدقه مفیدی برای اموال خود را داشته باشند و این صدقه به جایگاه انها در پیشگاه خداوند متعال ارتقا می دهد.
,ابراهیم ابراهیم زاده رئیس دادگستری شهرستان گرمسار از وجود بیش از 40 زندانی جرایم غیر عمد در زندان های شهرستان گرمسار خبرداد و افزود: در سال گذشته با کمک ستاد دیه و جشن گلریزان استان و شهرستان 19 زندانی جرایم غیر عمد به آغوش گرم خانواده های خود بازگشتند.
,رئیس دادگستری شهرستان از جمع آوری حدود 161 میلیون تومانی کمک نقدی و غیر نقدی در جشن گلریزان امسال گرمسار خبر داد و گفت: از این مبلغ بیش از 135 میلیون تومان تعهدات مالی و بانکی بوده است.
]
ارسال دیدگاه