مدیر کل انتقال خون خراسان رضوی اعلام کرد:

فعالیت پایگاه‌های اهدای خون مشهد در شبهای قدر

فعالیت پایگاه‌های اهدای خون مشهد در شبهای قدر
مدیر کل انتقال خون خراسان رضوی گفت: تمامی پایگاههای اهدای خون مشهد مقدس از ساعت ۲۱:۱۵ تا ۱:۴۵ بامداد روز بعد آماده پذیرش داوطلبان اهدای خون خواهند بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  حمیدرضا اسلامی در گفت و گو با نبض شهر، اظهار کرد: در ایام شبهای قدر (۲۳ و ۲۵ و ۲۷ خرداد)  تمامی پایگاههای اهدای خون مشهد مقدس از ساعت ۲۱:۱۵ تا ۱:۴۵ بامداد روز بعد آماده پذیرش داوطلبان اهدای خون خواهند بود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض شهر,

وی افزود: همچنین تمامی پایگاههای اهدای خون مشهد مقدس در روز جمعه  ۲۶ خرداد مصادف با ۲۱ ماه مبارک رمضان و شهادت امیرالمومنین(ع) از ساعت ۲۱:۱۵ تا ۱:۱۵ بامداد نیز آماده پذیرش داوطلبان اهدای خون خواهند بود.

,

مدیر کل انتقال خون خراسان رضوی با بیان اینکه سازمان انتقال خون خراسان رضوی، از همه مردم نیکوکار دعوت نموده تا با مراجعه به پایگاهها و اهدای خون به کمک بیماران نیازمند بشتابند، گفت: همچنین در این اطلاعیه از داوطلبان ایثارگر اهدای خون خواسته شده است تا اهدای خون را منوط بر مناسبتها و از جمله شبهای قدر نکنند و با مراجعه در همه ایام سال به این اقدام خداپسندانه اهتمام ورزند .

,

اسلامی تصریح کرد: پایگاه امام رضا(ع) واقع در میدان شریعتی(تقی آباد) ابتدای خیابان دانشگاه ،پایگاه امید واقع در نبش خیابان شیرازی ۳ طبقه منهای یک مجتمع تجاری و اقامتی امید ،پایگاه سیار واقع در باب الرضا ( ع ) از ورودی خیابان تهران به حرم مطهر ،پایگاه شهید کریمی واقع در بلوار شریعتی ۲۸ منطقه قاسم آباد،پایگاه میلاد واقع در بلوار استقلال بین استقلال ۲ و ۴  و پایگاه مهر واقع در نبش بلوار ابوطالب ۳۳ از پایگاه های فعال مشهد در این طرح به شمار می روند.

,

در پایان افزود: پایگاه اهدای خون شهرستانهای قوچان، تربت حیدریه، سبزوار، گناباد و نیشابور نیز در شبهای قدر ساعتی پس از افطار آماده پذیرش داوطلبان اهدای خون خواهند بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه