رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان تنگستان:
دهمین محموله صادراتی از گمرک بوالخیر به کشور قطر صادر شد+ تصاویر
آزاده محمدی گفت: دهمین محموله مواد غذایی شامل هندوانه، خربزه، کدوحلوایی، سیب زمینی و کلم از گمرک بوالخیر استان بوشهر به کشور قطر صادر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آزاده محمدی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت تنگستان در گفتگو با تنگستان نما گفت: دهمین محموله مواد غذایی شامل هندوانه، خربزه، کدوحلوایی، سیب زمینی و کلم از گمرک بوالخیر به کشور قطر صادر شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تنگستان نما,وی افزود: این محموله صادارت به میزان 1 میلیون و 200 هزار کیلو گرم و ارزش 660 هزاردلار به مقصد کشور قطر از گمرک بوالخیر بارگیری شده است.
,محمدی ادامه داد: از اولویت های گمرک بوالخیر بحث صادرات می باشد و با توجه تعامل و همکاری تعاونی لنج داران بوالخیر و نزدیکی این گمرک نسبت به گمرکات استان به کشور قطر است.
,رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت تنگستان تصریح کرد: نزدیکی گمرک بوالخیر به کشور قطر به کمتر بودن هزینه حمل، شرایط خوبی را جهت تسهیل در امر صادارت مهیا نموده است.
,آزاده محمدی گفت: طی بازدیدی و جلسه با تعاونی بوالخیر مسئول صادارت گمرک بوالخیر در خصوص بررسی مشکلات صادر کنندگان گرفته و مضوعات مورد بررسی قرار گرفت.
,




,
,
,
, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه