گزارش/
آیا یک زن در حمله تروریستی به مجلس حضور داشت؟
فیلم منتشر شده توسط تروریست ها این سوال را مطرح کرده است که آیا در حمله به مجلس یک زن حضور داشته است یا نه.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصاد، یکی از موضوعاتی که پس از حادثه تروریستی داعش در تهران مطرح شد، احتمال حضور یک زن در حمله تروریست ها به ساختمان مجلس بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد,این احتمال با دیده شدن یک دست در فیلم مطرح شده است. هر چند که دقیقا نمی توان مشخص کرد که دست دیده شده در فیلم متعلق به یک زن است یا یک مرد.
,

, علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در حاشیه نشست علنی دوشنبه (22 خرداد) قوه مقننه در جمع خبرنگاران، در پاسخ به این سؤال که آیا یک زن هم در حادثه تروریستی مجلس شرکت داشته یا خیر، اظهار داشت: با کارهای کارشناسی که انجام شده، مشخص شد هیچ نشانهای برای حضور فرد چهارم تروریست در این عملیات وجود ندارد.
,رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: این موضوع را که مطرح کردم، نظر کارشناسان امنیتی است.(1)
,به گزارش مرصاد، در خصوص چنین حوادثی آنچه اهمیت دارد توجه به اظهارات کارشناسان و مقامات مسئول است. با توجه به اظهار نظر بروجردی مشخص است که احتمال حضور یک زن در این عملیات تروریستی منتفی است.
,-----
,1- واکنش «بروجردی» به احتمال حضور یک زن در تیم تروریستی مجلس
, واکنش «بروجردی» به احتمال حضور یک زن در تیم تروریستی مجلس,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه