با تلاش آتش نشانان ارومیه؛
آتش سوزی در کارخانه ایزوگام در ارومیه مهار شد
مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری ارومیه ار مهار آتش سوزی در کارخانه ایزوگام در جاده طلاتپه ارومیه خبرداد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز،ابراهیم شاد قوشچی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دنبال تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵آتش نشانی وگزارش حادثه آتش سوزی در کارخانه ایزوگاه در جاده طلاتپه، ستاد فرماندهی آتش نشانی ارومیه بلافاصله ماموران ایستگاه یک را به محل حادثه اعزام کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,وی افزود: آتش سوزی در کارخانه ایزوگام رخ داده بود که بنا بر حساسیت موضوع واحتمال آتش سوزی بزرگ بلافاصله آتش نشانان با تجهیزات کامل اعزام شدند.
,شاد افزود: ماموران آتش نشانی به محض رسیدن از چند ناحیه به آتش یورش بردند و علاوه بر جداسازی اقلام مستعد آتش سوزی توانستند حریق را کنترل کرده و مهار کنند.
,مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری ارومیه زمان عملیات را ۴۰ دقیقه عنوان و تاکید کرد: با توجه به وجود چندین تانکر ۱۲ هزار لیتری از گازوئیل ونفت سیاه آتش نشانان با حضور بموقع و سرعت از یک آتش سوزی و خسارت زیست محیطی بزرگ جلوگیری کردند.
,وی افزود: خوشبختانه اینحادثه تلفات جانی نداشت.
,گفتنی است آتش نشانان پس از ایمن سازی محل حادثه به ایستگاه برگشتند و دلیل حادثه نیز از سوی کارشناسان در دست بررسی می باشد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه