فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی اعلام کرد؛

دستگیری سارق مسلح احشام در میاندوآب در کمتر از ۱۲ ساعت

دستگیری سارق مسلح احشام در میاندوآب در کمتر از ۱۲ ساعت
فرمانده انتظامی استان آذربایجان غربی گفت: سارق مسلح احشام در میاندوآب در کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز، سردار ناصر اصلانی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در پی کسب گزارشی مبنی بر اینکه فردی مسلح اقدام به سرقت احشام کرده است ، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی افزود: در بررسی های اولیه مشخص شد فردی مسلح با شلیک دو گلوله و مجروح کردن مالک احشام ، تعداد ۵۲ راس گوسفند را دزدیده و متواری شده است.

,

فرمانده انتظامی آذربایجان غربی، ادامه داد: با انجام اقدامات اطلاعاتی ماموران موفق شدند سارق مسلح و مخفیگاهش را کمتر از ۱۲ ساعت در یکی از روستاهای اطراف میاندوآب شناسایی و وی را بصورت نامحسوس تحت نظر قرار دهند.

,

وی تصریح کرد: پلیس پس از کسب مجوز قضایی در نهایت موفق شد در یک عملیات غافلگیرانه متهم را دستگیر کند.

,

سردار اصلانی در پایان خاطرنشان کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم ۵۲ راس گوسفند مسروقه به ارزش تقریبی ۵۰۰ میلیون ریال کشف شد.

,

وی گفت: در این راستا یک نفر متهم و سه نفر مالخر دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه