فرماندار چاراویماق:
جلوگیری از خام فروشی می تواند اشتغال زایی پایدار بوجود آورد
فرماندار شهرستان چاراویماق گفت: با ایجاد صنایع تبدیلی و جلوگیری از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده می توان اشتغالی پایدار در شهرستان بوجود آورد که عدم توجه به این موضوع موجب مهاجرت مردم بویژه جوانان به شهرهای بزرگتر خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای چاراویماق، فرماندار چاراویماق در جلسه اشتغال و سرمایه گذاری، با اشاره به نام گذاری سال ۹۶ توسط مقام معظم رهبری به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال افزود: سیاست کلی دولت تدبیر و امید نیز بر همین امر بنا شده است و دولت توجه ویژه ای به بحث اشتغال جوانان بخصوص در مناطق کمتر توسعه یافته و مناطق روستایی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای چاراویماق,
بلال زاده به پتانسیل های موجود در روستاهای شهرستان از جهت ایجاد بنگاههای اقتصادی نیز تاکید کرد و گفت: پتانسیل های مختلف عظیمی اعم از دامداری، کشاورزی، انواع و اقسام معادن و همچنین وجود نقاط گردشگری منحصر بفرد در سراسر این شهرستان وجود دارد که با ایجاد صنایع تبدیلی و جلوگیری از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده می توان اشتغالی پایدار در شهرستان بوجود آورد که عدم توجه به این موضوع موجب مهاجرت مردم بویژه جوانان به شهرهای بزرگتر خواهد شد.
,
وی همچنین از نبود اداره فنی و حرفه ای در این شهرستان اظهار نارضایتی کرد و افزود: لازمه ایجاد شغل برای هر فرد دارا بودن مهارت کافی برای تصدی یک شغل است. نبود اداره فنی و حرفه ای در این شهرستان موجب شده تا از ۱۹۸ مهارت فنی و حرفه ای تنها ۲ مهارت خیاطی و قالی بافی در مرکز آموزش شهرستان چاراویماق آموزش داده شود.
,
رییس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان چاراویماق از ادامه روند تاسیس شرکت تعاونی توسعه عمران چاراویماق خبر داد و خاطر نشان شد: با تاسیس این شرکت تعاونی نیز می تواند قسمت عظیمی از مشکل اشتغال جوانان را حل نماید.
,
در ادامه این جلسه طاهری، معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به تشریح طرح های اشتغال زایی و نحوه تخصیص تسهیلات کم بهره به کارآفرینان پرداخت و افزود: امسال برای استان اعتباری به میزان ۵۰ میلیارد ریال جهت ارائه تسهیلات اشتغالزایی تخصیص یافته است که بصورت شناور میان شهرستان ها تقسیم می گردد.
,
وی همچنین از پرداخت تسهیلات ویژه به کارآفرینان خبر داد و افزود: در سال جاری تمامی کارفرمایان و کارآفرینان می توانند با اشتغالزایی برای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون ریال تسهیلات کم بهره دریافت نمایند.
انتهای پیام
,
]
ارسال دیدگاه