از ۳۲۰ دانش آموز راوری برتر مسابقات قرآنی و هنری تجلیل شد
با حضور تعدادی از مسئولین شهرستان طی مراسمی از تعداد 320 دانش آموز دختر و پسر مقطع متوسطه اول و دوم شهرستان راور که موفق به کسب رتبه برتر در سی و پنچمین دوره مسابقات قرآن و معارف اسلامی و فرهنگی، هنری دانش آموزی شده بودند تجلیل بعمل آمد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاروانسرا؛ با حضور تعدادی از مسئولین شهرستان طی مراسمی از تعداد 320 دانش آموز دختر و پسر مقطع متوسطه اول و دوم شهرستان راور که موفق به کسب رتبه برتر در سی و پنچمین دوره مسابقات قرآن و معارف اسلامی و فرهنگی، هنری دانش آموزی شده بودند تجلیل بعمل آمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاروانسرا,مهدی نخعی مدیرآموزش و پرورش شهرستان راور در این رابطه اعلام کرد: در همایش سی و پنجمین دوره مسابقات قرآن و معارف اسلامیی دانش آموزان شهرستان راور 17 رتبه برتر استان و 10 رتبه برتر هنری و نمایشی در قالب گروه های سرود و تئاتر دانش آموزی را به خود اختصاص دادند.
,شایان ذکر است: در این همایش از برگزیدگان جشنواره های جوان و نوجوان خوارزمی در سطح شهرستان و استان، نفرات برتر جشنواره قالیچه دانش آموزی، برگزیدگان مسابقات آزمایشگاهی و المپیاد های دانش آموزی و نفرات برتر آزمون پیشرفت تحصیلی و همچنین دبیران و معلمان راهنما تجلیل به عمل آمد.
,




انتهای پیام/
,
,
,
, ]
ارسال دیدگاه