رئیس آتش نشانی کاشان خبر داد؛

آتش سوزی در مجتمع تجاری اداری کاشان/ ۱۳ مغازه به طور کامل سوخت

آتش سوزی در مجتمع تجاری اداری کاشان/ ۱۳ مغازه به طور کامل سوخت
مجتمع چهار طبقه تجاری اداری ولی عصر(عج) کاشان دچار حریق شد که در این حادثه ۱۳ مغازه به طور کامل سوخت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کاشان اول،مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان  گفت: به دنبال تماس تلفنی چند شهروند صبح امروز در مورد وقوع  آتش سوزی مجتمع تجاری ولی عصر به سامانه ۱۲۵ بلافاصله گروه های اطفاء حریق و امداد و نجات را از سه ایستگاه ۱-۲ و ۴ سازمان آتش نشانی با تعداد ۹ خودرو اطفائیه سبک و سنگین  و ۲۵ نفر از پرسنل آتش نشانی به  محل آتش سوزی در خیابان باباافضل، اعزام و با مهار حریق از گسترش حریق به  پاساژه ها، منازل  مجاور و دیگر مغازه های مجتمع جلوگیری به عمل آوردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاشان اول،,

روح الله فدائی افزود: این آتش سوزی از مغازه های طبقه زیرین مجتمع آغاز شده و به دیگر قسمت ها سرایت کرده بود و در زمان رسیدن نیروهای آتش نشانی چندین مغازه ها دچار حریق شده و دود غلیظ اکثر طبقات مجتمع را فرا گرفته بود.
فدائی بیان کرد: در این حریق گسترده حدود ۱۳ مغازه مجتمع تقریبا کامل سوخته و اکثر مغازه های طبقات را دود فراگرفته است.
به گفته وی، ایجاد زیر ساخت ها و امکانات لازم جهت پیشگیری و یا رویارویی با حوادث احتمالی با نصب خاموش کننده در هر واحد صنفی، اجرای سیستم اعلام حریق اتوماتیک در کل ساختمان و غیره در جهت موارد ایمنی این اماکن ضروری است.

,
,
,

وی در پایان با تشکر ویژه از همکاری شایسته عوامل محترم نیروی انتظامی در برقرای نظم و امنیت محدوده حریق و عوامل محترم اورژانس در درمان یک آتش نشان مصدوم ناشی از عملیات در این حادثه، رعایت نکات ایمنی در مکان های عمومی و مراکز خرید را متذکر شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه