مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه:
نخستین محموله صادراتی از هرمزگان به قطر ارسال شد
مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه گفت: ۱۸۰ تن میوه و تره بار به عنوان نخستین محموله صادراتی از طریق این بندر توسط یک فروند لندینک کرافت به کشور قطر صادر شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود صابری ،مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه در گفتگو با خبرنگار مروارید نیوز، ضمن اعلام آمادگی کامل برای ارسال اقلام مورد نیاز کشور قطر از طریق مرز دریایی بندرلنگه گفت: با توجه به سابقه طولانی و تجربه این بندر در زمینه صادرات و واردات کالا بنادر غرب هرمزگان می تواند گذرگاه مناسبی برای ارتباط کشور قطر با اقتصاد دنیا باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مروارید نیوز،,وی اظهار داشت: با آغاز تبادلات اقتصادی ایران و قطر، یک فروند لندینک کرافت حامل ۱۰ دستگاه کانتینر یخچالی ۴۰ فوت شامل میوه و تره بار به وزن ۱۸۰ تن به عنوان نخستین شناور از بندرلنگه عازم کشور قطر شد.
,مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه با اشاره به موقعیت استراتژیک این بندر در زمینه صادرات و واردات کالا اظهار داشت: زیرساختهای بنادر و دریانوردی بندرلنگه برای فعالیتهای تجاری افزایش یافته و این بندر ظرفیت بالایی در امر تجارت دریایی و تخلیه و بارگیری کالا و مسافر را داراست.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه