طنین نوای «الهی العفو» در اولین شب از لیالی قدر در پارس آباد/ تصاویر

طنین نوای «الهی العفو» در اولین شب از لیالی قدر در پارس آباد/ تصاویر
آیین احیای اولین شب قدر همزمان با شب ضربت خوردن مولای متقیان حضرت علی (ع) با حضور اقشار مختلف مردم در مصلی امام خمینی (ره) و مساجد شهرستان پارس آباد برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آران مغان، در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان که مصادف با شب ضربت خوردن امیر مومنان حضرت علی(علیه السلام) و اولین شب از شب های پرفیض قدر است، مومنین و روزه داران پارس آبادی از پیر و جوان گرفته تا زن و مرد با حضور در مصلی امام خمینی (ره) این شهر و مساجد شهری و روستایی این شهرستان با معبود خود راز و نیاز و برای آمرزش گناهان خود طلب مغفرت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آران مغان,

مومنان روزه دار شامگاه تا سحر اولین شب از لیالی قدر را به پربایی اعمال مشترک و مخصوص شب های قدر از جمله اقامه نماز شب، قرائت دعای جوشن کبیر و ادعیه ماه رمضان و برپایی نماز پرداخته و قرآن را به واسطه شفاعت در درگاه الهی برسر گرفتند.

,

فریاد العفو و الغوث خلصنا من النار، فضای این مراسم را آکنده از عطر معنویت کرد و مداحان اهل بیت عصمت و طهارت در سوگ ضربت خوردن مولای متقیان امام علی(ع) مرثیه سرایی کردند و عاشقان آن امام بر مظلومیت این امام همام اشک ماتم ریختند.

,

نظیر چنین مراسمی علاوه بر پارس آباد مغان در بخش های تابعه این شهرستان، از جمله اصلاندوز، اسلام آباد و تازه کند نیز پذیرای شب زنده داران لیله القدر بودند.

,

شب های 19، 21 و 23 ماه مبارک رمضان، به عنوان لیالی پرفیض و برکت قدر در نزد شیعیان و بسیاری از مسلمانان جهان دارای جایگاه ویژه ای است که در این شب ها مردم با قرائت ادعیه، اقامه نماز به شب زنده داری می پردازند و برای گشایش مشکلات در حق خود ودیگران دست به دعا بر می دارند.

,

 

,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

//

, //,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

///

, ///,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه