برگزاری مراسم گلاب‌گیری فیروزکوه به‌مناسبت فرا رسیدن هفته جهاد و کشاورزی

طاهری: کشت گل محمدی در جهت تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است

طاهری: کشت گل محمدی در جهت تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است
فرماندار شهرستان فیروزکوه کشت گل محمدی را در راستای تغییر الگوی کشت دانست و گفت: کشت گل محمدی در جهت تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به‌نقل از پایگاه خبری تحلیلی دیمه نیوز، مراسم‌ گلاب‌گیری شهرستان فیروزکوه امروز و همزمان با هفته جهاد کشاورزی با حضور نوراله طاهری ، فرماندار شهرستان فیروزکوه و برخی از مسئولان شهرستانی در شرکت کشت و صنعت باریجه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به‌نقل از , پایگاه خبری تحلیلی دیمه نیوز, ، مراسم‌ گلاب‌گیری شهرستان فیروزکوه امروز و همزمان با,  هفته جهاد کشاورزی , با حضور نوراله طاهری ، فرماندار شهرستان فیروزکوه و برخی از مسئولان شهرستانی در شرکت کشت و صنعت باریجه برگزار شد.,

نوراله طاهری، فرماندار شهرستان فیروزکوه، کشت گل محمدی را در راستای تغییر الگوی کشت دانست و اظهار داشت: کشت گل محمدی در جهت تحقق شعار سال که اقتصاد مقاومتی، تولید و استغال است، تعریف می‌شود؛ افزایش کاشت گل محمدی در شهرستان فیروزکوه برای کشاورزان پردرآمد، اشتغالزا و مقرون به صرفه در هزینه‌های آب خواهد بود.

, نوراله طاهری، فرماندار شهرستان فیروزکوه، کشت گل محمدی را در راستای تغییر الگوی کشت دانست و اظهار داشت: کشت گل محمدی در جهت تحقق شعار سال که اقتصاد مقاومتی، تولید و استغال است، تعریف می‌شود؛ افزایش کاشت گل محمدی در شهرستان فیروزکوه برای کشاورزان پردرآمد، اشتغالزا و مقرون به صرفه در هزینه‌های آب خواهد بود.,

وی در این زمینه برنامه‌ریزی دقیق و جامع را از مدیریت جهاد کشاورزی خواستار شد و در به همراه کلیه مدعوین از مراحل گلاب‌گیری با دستگاه صنعتی و باغ گل محمدی بازدید به عمل آمد.

,

 

,

*کشت گل محمدی در راستای استفاده بهینه از مصرف آب است

, *کشت گل محمدی در راستای استفاده بهینه از مصرف آب است, *کشت گل محمدی در راستای استفاده بهینه از مصرف آب است,

خلیل اهنزی، معاونت اداری _ مالی جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه نیز طی سخنانی در ابتدای این مراسم ضمن عرض تبریک به‌مناسبت آغاز هفته جهاد کشاورزی، بیان داشت: گونه‌ای که با توجه به اقلیم شهرستان فیروزکوه و هم‌چنین کم مصرف‌ بودن در زمینه آب مورد مطالعه در سطح شهرستان بود، گل محمدی است؛ کشت گل محمدی در جهت تغییر الگوی کشت در منطقه با توجه به خرده مالی بودن اراضی کشاورزی منطقه و استفاده بهینه از آب مناسب شناخته شده است.

,

وی اظهار داشت: در دوره‌های آموزشی که توسط جهاد کشاورزی برای کشاورزان برگزار می‌شود تلاش بر این است که کشاورزان نسبت به تغییر الگوی کشت رغبت بیشتری پیدا کنند و این شامل طرح‌هایی است که کم‌آب‌بر باشند؛ این مسئله تحت عنوان طرح نظام نوین ترویج کشاورزی در سطح شهرستان اجرایی می‌شود.

,

انتهای خبر/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه