مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان:
جابجایی ۱۶ میلیون تن کالا در بنادر هرمزگان/ ترابری ۵٫۸ میلیون مسافر در سال جاری
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان از ثبت رقم بیش از ۱۶ میلیون تن تخلیه و بارگیری انواع کالا و ترابری ۵٫۸ میلیون نفر سفر دریایی در کارنامه عملیاتی بنادر تجاری و مسافری این استان طی دو ماه نخست سال جاری خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمز؛ اله مراد عفیفی پور،مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به عملکرد مجموعه کل بنادر استان هرمزگان طی دو ماهه نخست سال ۹۶ اظهار کرد: طی این مدت، در مجموع ۱۶ میلیون و ۲۳۵ هزار و ۶۸۴ تن کالای نفتی و غیر نفتی در بنادر این استان تخلیه و بارگیری شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,وی با اشاره به افزایش ۸درصدی عملیات جابجایی کالای غیرنفتی در بنادر این استان، افزود: از مجموع عملیات انجام شده، ۱۰ میلیون و ۸۵۸ هزار و ۹۷۶ تن مربوط به کالاهای غیر نفتی و ۵ میلیون و ۳۷۶ هزار و ۷۰۸ تن به کالاهای نفتی اختصاص دارد.
,عفیفی پور اظهار کرد: طی دو ماهه سال جاری، بالغ بر ۵۹۹ هزار و ۹۱۴ تن کالای غیرنفتی از طریق این بنادر ترانشیپ شد که ثبت رشد ۱۷۶ درصدی، نشانگر افزایش حدود سه برابری این بخش از عملیات است.
,وی از واردات یک میلیون و ۷۳۹ هزار و ۹۶۱ تن و کابوتاژ یک میلیون و ۶۱۱ هزار و ۹۸۹ تن از اینگونه کالاها خبر داد.
,مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در ادامه حجم صادرات کالاهای غیرنفتی از طریق بنادر تجاری این استان طی دو ماهه سال ۹۶ را ۵ میلیون و ۵۳۱ هزار و ۳۵ تن اعلام کرد.
,عفیفی پور با اشاره به رشد ۳۸ درصدی ترانزیت تصریح کرد: طی این مدت، یک میلیون و ۴۹ هزار و ۶۹۴ تن انواع کالای غیر نفتی از طریق بنادر تجاری استان ترانزیت شد.
,این مقام مسؤول حجم صادرات فرآورده های نفتی طی دو ماهه سال ۹۶ را یک میلیون و ۷۹۶ هزار تن و کابوتاژ این گونه محموله ها را ۳ میلیون و ۱۱۶ تن اعلام کرد و گفت: طی این مدت، حدود ۴۶۴ هزار تن از فرآورده های نفتی وارد بنادر کشور شد.
,وی بیان کرد:در سال جاری بالغ بر ۴۴۸ هزار TEU کانتینر در مجموعه بنادر این استان تخلیه و بارگیری شد که رشد ۴۶ درصدی را در این زمینه شاهد بودیم.
,مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان تعداد شناورهای ورودی به بنادر تجاری این استان طی دو ماهه سال ۹۶ را ۵ هزار و ۹۹۶ فروند اعلام کرد و افزود: از این میزان، ۷۵۸ فروند کشتی بالای هزار تن و ۵ هزار و ۲۰۸ فروند از شناورهای پهلو گرفته در این بنادر، زیر هزار تن وزن داشته اند.
,عفیفی پور خاطرنشان کرد: از آغاز سال جاری تا ابتدای خردادماه، ۵ میلیون و ۸۰۱ هزار و ۸۸ نفرسفر ترابری مسافران در بنادر این استان به ثبت رسید که از نظر تعداد مسافران، نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نداشته است.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه