با تلاش غواصان شهرکردی
پیدا شدن جسد جوان غرق شده در رودخانه بهشت آباد اردل
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اردل گفت:جسد جوان غرق شده از روستای سرچاه در رودخانه بهشت آباد محدوده پل ملک با تلاش غواصان شهرکردی بعد از گذشت حدود 24 ساعت پیدا شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برجعلی ظفری رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اردل در گفت و گو با خبرنگار هفت چشمه با اعلام این خبر گفت: عصر روز سه شنبه 24 خرداد در ساعت 17 ، علی شکوهی از روستای سرچاه از توابع شهرستان اردل هنگام ماهیگیری در رودخانه بهشت آباد،تعادل خود را از دست داد و به درون رودخانه افتاد و غرق شد.
ظفری گفت: طی تماسی از یکی از ساکنین روستای سرچاه مبنی بر غرق شدن جوانی در رودخانه بهشت اباد محدوده پل ملک در اولین فرصت گروه امدادی جمعیت در محل حاثه حاضر شدند و عملیات جست و جو را شروع کردند.
وی بابیان اینکه شدت جریان آب، وسعت و عمق زیاد آن کار جستجوی امدادگران را برای یافتن جسد این فرد با مشکلات فراوانی مواجه کرده است با اعزام گروه غواصی از شهرکرد جسد این جوان بعد از گذشت حدود 24 ساعت پیدا شد.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان اردل از تلاش ها غواصان شهرکردی، امدادگران هلال احمر و نیروهای محلی در کشف جسد غرق شده در این حادثه تقدیر کرد.
انتهای پیام/
,
,
,
, .,
,
, .,
,
]
ارسال دیدگاه