نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس:

سپاه برای کشور نعمت است/ تازه متوجه خدمات مدافعان حرم شدیم

سپاه برای کشور نعمت است/ تازه متوجه خدمات مدافعان حرم شدیم
نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی با تشکر از دستگاه نظامی در حادثه ترور 17 خردادماه گفت: سپاه در کشورمان نعمتی است، گاه‌گاهی حواس‌مان نباشد که بگوییم چنین و چنان است و چند نفر حرفی بزنند و ما ادامه دهیم، امام فرمودند اگر سپاه نبود کشور هم نبود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از بلاغ، قاسم احمدی لاشکی در جلسه شورای اداری شهرستان کلاردشت با تسلیت به مناسبت شهادت امیر مؤمنان علی(ع) اظهار کرد: اتفاق بزرگی در روز 29 اردیبهشت در کشور رخ داد و انتخابات ریاست جمهوری و شوراها در کشور برگزار شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, بلاغ,

وی با بیان اینکه 38 سال از انقلاب می‌گذرد و 40 انتخابات در کشور برگزار شده است، افزود: این نشان می‌دهد که اداره امور در اختیار مردم است که تصمیم بگیرند و برنامه‌ریزی کنند.

احمدی با اشاره به اینکه در انتخابات امسال 40 میلیون و اندی پای صندوق رای آمدند، خاطر نشان کرد: مردم به عشق نظام، به پاس خون شهدا و علاقه‌مندی به نظام‌ جمهوری‌ اسلامی پای صندوق رای آمده‌اند که این باعث افتخار است.

نماینده مردم نوشهر،چالوس و کلاردشت با بیان اینکه برنده اصلی انتخابات مردم و ملت بزرگ ایران بوده‌اند، بیان کرد: رای ریاست جمهور در غرب استان نافذ بوده بنابراین کار رئیس جمهور سخت است، ما حمایت کردیم بنابراین انتظاراتی هم داریم، تا دیروز مردم محبت کردند و امروز باید منتظر محبت رئیس جمهور باشیم.

احمدی ادامه داد: مردم غرب استان خواسته‌ای دارند و قطعا این پیام را به گوش آنان خواهیم رساند، در مجمع نمایندگان استان هم شفاف گفتم و شاید به مذاق عده‌ای از همکاران خوش نیامد اما ما تعارف نداریم و وظیفه‌مان است تا پیام مردم را منتقل کنیم.

وی با اعلام اینکه اولین و مهم‌ترین خواسته به حق مردم این منطقه استقلال غرب استان است، یادآور شد: ما خواسته به حق مردم را دنبال می‌کنیم و انشاءالله که به نتیجه رسیده و رئیس جمهوری هم محبت مردم را پاسخ دهد.

نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به عملیات تروریستی در تهران تصریح کرد: با این عملیات بحث امنیت خود را بیشتر نشان می‌دهد و متوجه شدیم که قدر این امنیت را نمی‌دانیم.

وی افزود: تازه متوجه شدیم که شهدای مدافع حرم چه خدمتی به ما کردند، هزار و اندی شهید به آن سوی مرزها رفتند و در عالم غربت جان تقدیم کردند تا ما در امنیت باشیم.

وی با اشاره به اقدامات تروریستی در دو منطقه حرم امام و مجلس‌ شورای‌ اسلامی بیان کرد: باید دقت لازم را داشته و هوشیار باشیم.

احمدی با بیان اینکه از سربازان گمنام امام زمان ویژه تشکر می‌کنم و دست‌شان را می‌بوسم، عنوان کرد: بخش بزرگی از امنیت توسط سربازان گمنام امام زمان در همین چند روز اخیر در نقاط مختلف کشور برقرار و حتی شهید هم تقدیم شده است و ما باید قدرشناس این افراد باشیم.

نماینده نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی با تشکر از دستگاه نظامی بیان کرد: سپاه در کشورمان نعمتی است، گاه‌گاهی حواس‌مان نباشد که بگوییم چنین و چنان است و چند نفر حرفی بزنند و ما ادامه دهیم، امام فرمودند اگر سپاه نبود کشور هم نبود.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی در بحث حمله در حرم امام بسیار فوری، دقیق و عملیاتی انجام وظیفه کرد و باید قدرشناس آنها باشیم، تاکید کرد: از این به بعد باید هم دقیق‌تر باشیم، مجموعه فرمانداری‌ها باید در مسائل امنیتی تأکید ویژه داشته باشند و در همه دستگاه‌ها و ادارات بیش از گذشته دقیق و حساس باشند.

احمدی با بیان اینکه دشمن آرام نمی‌نشیند، اضافه کرد: ترامپ با سفر به منطقه به دنبال بهم‌زدن منطقه و به جان هم انداختن اعراب است.

احمدی خاطرنشان کرد: مسلمانان جهان باید هوشیار باشند متأسفانه برخی از اعراب خود را در این فضا قرار داده و نمی‌دانند که چه کاری انجام می‌دهند اما ایران بزرگ که از اقلیم‌های فراوان، جمعیت، مساحت، معادن، نیروها و نخبگان خوب و رهبری والا و فرزانه برخوردار است باید مراقبت کند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه