تشکیل جلسه ساماندهی ترافیک شهری اصلاندوز+عکس
جلسه ساماندهی ترافیک شهری اصلاندوز در محل دفتر بخشداری برگزار و تصمیماتی برای بهبود وضعیت ترافیکی شهر اتخاذ شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار ،صبح امروز با حضور بخشدار،رییس حوزه قضایی و سرپرست شهرداری،فرماندهان پلیس راهنمایی رانندگی و انتظامی اصلاندوز جلسه ای در مورد ساماندهی ترافیک شهری در محل بخشداری برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار, ,در این جلسه مشکلات ترافیکی شهر مرزی اصلاندوز مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم در رابطه با ایمن سازی و آرامسازی تردد در کلیه خیابانهای این شهر اتخاذ شد.
,همچنین طرح پارک ممنوع خیابان دادگاه اصلاندوز نیز تشریح و جهت اجرا و تصویب در شورای ترافیک شهرستان پارس آباد بحث و بررسی خواهد شد.
,سید عباس مینایی بخشدار اصلاندوز با اعلام این خبر گفت:با توجه به افزایش قابل توجه جمعیت در بخش لازم است شهرداری، راهنمایی رانندگی و نیروی انتظامی در راستای روانسازی ترافیک شهری، بهبود تردد خودروها و رفع سد معبر در خیابانها و میادین همکاری تنگاتنگی داشته باشند.
,در ادامه هریک از اعضای جلسه نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در موضوع ساماندهی ترافیک شهری اعلام کردند.
,بازدید از ساختمان پلیس راهنمایی رانندگی شهر در محل میدان جمهوری از جمله برنامه هایی بود که پس از جلسه ساماندهی ترافیک شهری انجام شد.
,,

, ,

, ,
انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه