تلویزیون فاکس نیوز که مواضع کاخ سفید و جمهوریخواهان را بازتاب می دهد، با اشاره به رای بالای سنا به تحریم های ضد روسی افزود: استدلال رکس تیلرسون وزیر خارجه این است که این تحریم ها در روند گفتگوها با کرملین اخلال ایجاد خواهد کرد.
فاکس نیوز می افزاید: سناتورهای طراح تحریم روسیه، چارچوبی برای ترامپ تعیین کرده اند که وی در گفتگوها با پوتین، محکم ظاهر شده و تحریم های روسیه را به صرف تشخیص خود برندارد. اما اکنون پرزیدنت ترامپ بر سر دو راهی امضای طرحی قرار دارد که اختیاراتش را برای برداشتن تحریم های روسیه گرفته و آن را منوط به اجازه کنگره خواهد کرد.مجلس سنای آمریکا روز پنجشنبه، طرح تحریم های جدید علیه روسیه و ایران را با اکثریت آرا تصویب کرد.
طرح تحریم ها و متمم های آن علیه ایران همراه با تحریم روسیه در یک لایحه گنجانده شده بود. این تحریم ها به خاطر دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعمال شده و بخش های مختلفی مانند اقتصاد، کشتیرانی، معدن، فلزات، راه آهن و... را هدف قرار داده است. اشخاصی که حملات سایبری را از سوی دولت روسیه انجام داده اند نیز با تحریم ها مورد هدف قرار گرفته اند.
پس از سنا، مجلس نمایندگان آمریکا باید این طرح را به تصویب برساند.با توجه به اکثریت جمهوریخواهان، پیش بینی می شود که این طرح به سادگی در مجلس نمایندگان تصویب شده و برای تایید نهایی و امضای رئیس جمهوری به کاخ سفید ارسال شود.
ارسال دیدگاه