افتتاح نمایشگاه «ماهی مرده نباش» در اردکان + تصاویر

افتتاح نمایشگاه «ماهی مرده نباش» در اردکان + تصاویر
در راستای احیای معروفات در جامعه، نمایشگاهی با عنوان «ماهی مرده نباش» در اردکان افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اردکان گویا؛ ظهر امروز و با حضور جمعی از مسئولین نمایشگاه "ماهی مرده نباش" در محل مصلی اردکان افتتاح شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  اردکان گویا؛ ,

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اردکان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اردکان گویا هدف از برپایی این نمایشگاه را ترویج موضوع حجاب عنوان کرد و افزود: این نمایشگاه طرحی برای مقابله با چهارشنبه های سفید است که موضوع نفوذ فرهنگی دشمن و معروفات و منکرات را به نمایش می گذارد.

,

حجت الاسلام کوثری گفت: این نمایشگاه به صورت غیر مستقیم به موضوع حجاب و امربه معروف و نهی از منکر را در خانواده ها یادآوری می کند.

,

وی با اشاره به بخش های مختلف نمایشگاه "ماهی مرده نباش" اظهار داشت: بازدیدکنندگان از این نمایشگاه وارد آزاد راه بهشت شده و با معروفات آشنا می شوند و بعد وارد منطقه ای از بهشت شده که گوشه ای از حال و هوای جبهه و جنگ را به نمایش گذاشته و در قسمت بازگشت آن وارد رودخانه ای شده که این رودخانه به صورت نمادین منکرات و معروفات را نشان داده که ماهی هایی که خلاف جهت آب حرکت کرده به سمت سرچشمه می روند و آنهایی که همسو با جریان آب حرکت می کنند به هلاکت و گمراهی می رسند.

,

دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر شهرستان اردکان تصریح کرد: پیام نمایشگاه این است که هر جریانی تو را به سوی خود نکشاند.

,

وی گفت: این نمایشگاه به همت ستاد امربه معروف و نهی از منکر و با همکاری ستاد نمازجمعه، سازمان تبلیغات، بسیج، شورای اسلامی شهر، هیئت رزمندگان اسلام و با حمایت امام جمعه محترم شهرستان برپا شده است.

,

حجت الاسلام کوثری اظهار داشت: این نمایشگاه از جمعه 26 خرداد به مدت یک هفته برای بازدید عموم بویژه خانواده های محترم در محل مصلی بزرگ امام خمینی(ره) شهرستان اردکان برپا می باشد.

,

انتهای پیام/ ا.م

,

 

,
 
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه