logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

کاهش سرفاصله قطارهای مترو خط 3

کاهش سرفاصله قطارهای مترو خط 3
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهرلن از کاهش سرفاصله قطارهای مترو خط 3 خبر داد و گفت: در ابتدا سرفاصله قطارهای مترو در این خط 30 دقیقه در نظر گرفته شده بود که اکنون به 18 دقیقه کاهش پیدا کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مازیار حسینی با بیان این مطلب افزود: خوشبختانه امروز ایستگاه شهید محلاتی به عنوان آخرین ایستگاه اصلی از خط 3 مترو در محلی پر تقاضا در شمال شرق تهران به بهره برداری رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: به غیر از ایستگاه اقدسیه که جزو ایستگاه‌های انشعابی خط 3 است؛ با افتتاح ایستگاه شهید محلاتی پرونده ایستگاه‌های اصلی خط 3 مترو در نیمه شمالی بسته شد.
معاون شهردار تهران با اشاره به طراحی و معماری ایستگاه شهید محلاتی بیان کرد: این ایستگاه از نظر معماری و منظر با کیفیت مطلوبی هم از نظر فضای داخلی و هم بیرونی ساخته شده است.
وی با بیان اینکه شهرک شهید محلاتی یکی از شهرک‌های پر جمعیت تهران محسوب می شود؛ یادآور شد: با توجه به حجم بالای تردد در این محدوده پیش بینی می‌کنیم که این ایستگاه یکی از ایستگاه های پر تردد و مسافر خط 3 خواهد بود.
به گفته مازیار حسینی؛ با بهره برداری از این ایستگاه تمامی ترددهایی که ساکنان این محدوده به بلوار ارتش و میدان نوبنیاد جهت دسترسی به خط مترو داشتند؛ کاهش می‌یابد.
وی تاکید کرد: طبق پیش بینی‌های انجام شده، روزانه حداقل 50 هزار مسافر از ایستگاه شهید محلاتی جابه‌جا می‌شوند که این میزان جابه جایی در روزهای پیک سفر بیشتر خواهد شد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به استقبال شهروندان از نیمه جنوبی خط 3 مترو گفت: ساکنان شهرهای اقماری جنوب تهران مانند چهاردانگه، اسلامشهر و ... جهت دسترسی به خطوط مترو تهران با رساندن خود به ایستگاه آزادگان از این خط استفاده می‌کنند.
به گفته وی؛ در حال حاضر روزانه 800 هزار نفر در نیمه جنوبی خط 3 از مترو استفاده می کنند و انتظار می رود با تکمیل ایستگاه‌های اصلی نیمه شمالی همین میزان استقبال نیز از این خط در شمال پایتخت انجام شود.
مازیار حسینی با اشاره به کاهش سرفاصله قطارهای مترو در خط 3 افزود: در حال حاضر سرفاصله قطارهای مترو خط 3 از 30 دقیقه به 18 دقیقه کاهش یافته است؛ این در حالی است که در ساعات اوج سفر سرفاصله قطارها به 9 دقیقه نیز کاهش پیدا
می کند.
معاون شهردار تهران تاکید کرد: امیدواریم با کمک دولت در تامین واگن های مترو اگر بتوانیم تعداد واگن های این خط را افزایش دهیم؛ میزان جابه جایی مسافر در این مسیر بیشتر می‌شود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه