برای دومین سال متوالی انجام می شود:
کشت مستقیم و بدون خاک ورزی سویا در زمین های کشاورزی بالاجاده
کشت مسقیم و بدون خاک ورزی سویا در زمین های کشاورزی بالاجاده اولین بار در سال 95 در مزارع کشاورزی روستا مورد آزمایش قرار گرفته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رادکانا؛ اولین بار این روش کشاورزی در سال 95 توسط “حاج محمد علی بهرامی” از کشاورزان بالاجاده ای در مزارع کشاورزی روستا به کشت آزمایشی قرار گرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رادکانا,از محمدعلی بهرامی به خاطر رعایت اصول کشاورزی حفاظتی در سال گذشته در آیین روز جهانی خاک تجلیل شده بود.
,رعایت تمامی اصول سه گانه کشاورزی حفاظتی مبنی بر حداقل دستکاری خاک، حفظ بقایای گیاهی بعد از برداشت و رعایت تناوب زراعی از مزایای این روش می باشد.
,

, در این روش پس از برداشت محصول گندم نیازی به شخم و دیسک کردن زمین نمی باشد و به روش ردیف کاری پس از جمع آوری کاه از روی زمین؛ می شود این محصول را در زمین کاشت.
,امسال در سال دوم کاشت این روش در روستا متداول شده است.
,در آینده از نظرات کارشناسی کارشناسان امور کشاورزی در خصوص مزایا و روشهای اصولی و کاربردی این روش بیشتر استفاده خواهیم کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه