فرمانده نیروی انتظامی لنجان خبر داد:

جاساز مواد افیونی این بار در لوازم‌یدکی خودرو در لنجان

جاساز مواد افیونی این بار در لوازم‌یدکی خودرو در لنجان
فرمانده نیروی انتظامی شهرستان لنجان از کشف و ضبط ۶۳ کیلوگرم تریاک در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از لنجانا؛ فرمانده نیروی انتظامی شهرستان لنجان شامگاه شنبه، ضمن تایید این خبر اظهار کرد: چندی پیش خبری به‌واسطه اخبار مردمی مبنی بر ترانزیت مواد به‌وسیله خودرو از خارج شهرستان لنجان و توزیع آن در بین جوانان به دست پلیس رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, لنجانا,

سرهنگ غلامرضا افشاری افزود: پیگیری این موضوع بلافاصله در دستور کار پلیس قرار گرفت و ماموران پرتلاش نیروی انتظامی شهرستان لنجان موفق شدند با هماهنگی دستگاه قضا کامیون فرد قاچاقچی را شناسایی و متوقف کنند.

,

وی بابیان اینکه این کامیون حامل محموله قانونی لوازم‌یدکی خودرو بود که از شرق کشور به مقصد لنجان در حال حرکت بود تصریح کرد: ماموران نیروی انتظامی در بازرسی از اتاق بار کامیون مقدار 63 کیلوگرم تریاک را که به طرز حرفه‌ای در قوطی‌های 20 لیتری جاساز شده بود را کشف و ضبط کردند.

,

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان لنجان از دستگیری سه نفر در این رابطه خبر داد و خاطرنشان کرد: پرونده این افراد تشکیل و برای سیر مراحل قانونی تحویل دستگاه قضایی شدند.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه