رئیس اداره بهزیستی مهران خبر داد:

توزیع 112 بسته غذایی در بین مددجویان بهزیستی مهران

توزیع 112 بسته غذایی در بین مددجویان بهزیستی مهران
رئیس اداره بهزیستی مهران گفت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون 112 بسته مواد غذایی به ارزش 5 میلیون و 670 هزار تومان بین مددجویان تحت پوشش بهزیستی این شهرستان توزیع شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ستار ناصری"، رئیس اداره بهزیستی مهران در گفت و گو با آوای مهران اظهار کرد: به منظور تامین بخشی از اقلام غذایی مورد نیاز خانواده‌های تحت پوشش در ماه مبارک رمضان 112 بسته غذایی شامل برنج ، روغن ، ماکارونی و رب گوجه به ارزش  5 میلیون و 670 هزار تومان بین خانواده‌های نیازمند تحت پوشش بهزیستی توزیع گردید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای مهران ,

وی از توزیع گوشت قربانی اهدایی خیرین به خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی مهرانی خبر داد و اظهارکرد: خیرین نیکوکار مهرانی گوشت های قربانی خود را که به ارزش 7 میلیون 500 هزار ریال بود به بهزیستی اهدا کردند تا بین مددجویان و ایتام این شهرستان توزیع گردد.

,

رئیس اداره بهزیستی مهران ضمن تقدیر از خیرین در مساعدت و کمک به مددجویان بر لزوم مشارکت بیشتر آنها در خدمات رسانی بیشتر به مددجویان تاکید کرد و گفت:وظیفه ما خدمت بی منت به مددجویان است.

,

ناصری همچنین اضافه کرد: در اعیاد و مناسبت ها، خیرین نیک اندیش با اهدای کمک های نقدی و غیر نقدی خود به این نهاد مقدس، ما را در خدمت رسانی هر چه بیشتر به معلولان و نیازمندان جامعه مدد رسانی می نمایند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه