معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش قزوین:

تیم‌های ورزشی دانش‌آموزان به مسابقات کشوری اعزام می‌شوند

تیم‌های ورزشی دانش‌آموزان به مسابقات کشوری اعزام می‌شوند
معاون تربیت بدنی و سلامت قزوین از اعزام تیم های ورزشی دانش آموزان استان به مسابقات کشوری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شاخص جلسه هماهنگی اعزام تیم های ورزشی استان به مسابقات کشوری با حضور عین اله صادقی معاون تربیت بدنی و سلامت و کارشناسان این حوزه در اتاق معاونت برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص, جلسه هماهنگی اعزام تیم های ورزشی استان به مسابقات کشوری با حضور عین اله صادقی معاون تربیت بدنی و سلامت و کارشناسان این حوزه در اتاق معاونت برگزار شد.,

صادقی معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین در این جلسه گفت: در تابستان امسال دانش آموزان استان در تمامی مسابقات کشوری با اقتدار شرکت خواهند کرد.

,

وی افزود: به منظور آمادگی تیم های ورزشی ، جلسات تمرینی تیم ها با برنامه ریزی و انسجام و زیر نظر مربیان متخصص و مجرب برگزار می گردد.

,

معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش قزوین خاطر نشان کرد: امسال تیم های استان در قالب مدرسه قهرمان و با استفاده از ظرفیت مدارس به مسابقات اعزام می شوند.

,

صادقی تصریح کرد: مسابقات در بخش دختران و پسران از اواسط تیر ماه آغاز می گردد و تا نیمه شهریور ادامه خواهد داشت.

,

گفتنی است نحوه اعزام تیم ها، هزینه های لباس و رفت و آمد و اسکان دانش آموزان، بازدید از روند تمرینات تیم ها، انتخاب مربی و سرپرست با نظر هیأت ورزش دانش آموزی و اداره تربیت بدنی از دیگر موضوعات مورد گفت و گو در این جلسه بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه