تشکر سیستانی ها از حملات موشکی شب گذشته سپاه پاسداران
مرزداران شهرستان هیرمند پس از حمله موشکی سپاه به تروریست های داعش با تشکیل کمپین هایی خشنودی خود را از این حملات اعلام کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای هیرمند؛ شب گذشته در اقدامی مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پس از 30 سال از خاک خود به مواضع تروریست های تکفیری حمله موشکی کرد گه این اقدام موجی از خوشحالی و رضایتمندی مردم ایران را به دنبال داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای هیرمند؛ ,این اقدام سپاه انتقام حملات بزدلانه تروریست های تکفیری در تهران عنوان می شود که در آن حملات تعداد هجده نفر از هموطنانمان به شهادت رسیدند.
,با حملات موشکی سپاه پاسداران به مواضع تروریست های داعشی نه تنها مردم ایران خشنود شدند بلکه خانواده های شهدای حادثه تروریستی مجلس و حرم امام خمینی(ره) آسوده خاطر شده اند.
]
ارسال دیدگاه