فرماندار هرسین خبر داد:
اختصاص مبلغ 700 میلیون تومان به منظور توسعه ورزش در هرسین
فرماندار هرسین از اختصاص مبلغ 700 میلیون تومان به منظور توسعه ورزش این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیوانگاه، طی جلسه ای با حضور فرماندار و واحد فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه وضعیت پروژه های ورزشی شهرستان هرسین مورد بررسی قرار گرفت .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیوانگاه,,
در این جلسه امیر شاه آبادی فرماندار شهرستان هرسین از اختصاص مبلغ 700 میلیون تومان به منظور توسعه ورزش این شهرستان خبر داد و اظهار داشت : 300 میلیون تومان از مبلغ مذکور در راستای ساخت ساختمان سرایداری ، محوطه سازی ، راه اندازی سیستم روشنایی ، ساخت و مرمت کف پوش سالنهای ورزشی مجموعه شهید دارابی و سالن دولت هزینه خواهد شد و 400 میلیون دیگر نیز به منظور رفع نواقص و تعمیرات مجموعه ورزشی انقلاب که شامل زمین چمن و استخر سرپوشیده می باشد در نظر گرفته شده است.
,,
شاه آبادی همچنین بر رفع مشکلات استخر سرپوشیده و زمین چمن در اسرع وقت تأکید کرد.
,,
فرماندار هرسین تصریح کرد : در راستای تغییر کاربری سالن دولت و راه اندازی انشعابات برق و گاز آن پیگیری ها و مکاتبات لازم انجام شده است و تصمیماتی جهت رفع مشکلات این سالن با حضور کارشناسان و مسئولین واحد فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان اتخاذ شده است.
,,
شاه آبادی در پایان بیان داشت : سالن سقف کوتاه تمرینی ( رزمی ) شهرستان هرسین نیز بزودی افتتاح و مورد بهره برداری خواهد گرفت .
,,
برگزاری نشست با هیأت های کشتی و فوتسال شهرستان هرسین از دیگر برنامه های شاه آبادی بود و در این نشست طی سخنانی ضمن تشکر از آنان بخاطر کسب مقام های برتر در سطح استان و راه یابی به مسابقات کشوری بر اهتمام فرمانداری در جهت حمایت از آنان تأکید کرد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه