logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

چگونه خواب‌های آشفته نبینیم؟

چگونه خواب‌های آشفته نبینیم؟
هر کس سوره مریم را نوشته و به همراه خود داشته باشد، در خوابش جز چیزهای خوب نمی بیند و اگر بر دیوار خانه نوشته شود از خطرات حفظ می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، سوره مبارکه مریم از سور مکی قرآن کریم و دارای 98 آیه است و به مناسبت پرداختن به زندگانی حضرت مریم (س) و ولادت معجزه آسای حضرت عیسی (ع) با این عنوان نامگذاری شده است. این سوره بعد از سوره مبارکه فاطر بر قلب مبارک پیامبر (ص) نازل شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


حضرت امام صادق (ع) در روایتی می فرمایند: کسی که مداومت بر خواندن سوره مریم بکند از دنیا نخواهد رفت مگر اینکه خداوند به برکت این سوره هر چه خیر او است به وی و مال و فرزند او عطا می فرماید و در آخرت از اصحاب و یاران حضرت عیسی (ع) خواهد بود و در بهشت به اندازه ملک و سلطنت سلیمان بن داود (ع) در دنیا به او پاداش داده خواهد شد.

و در حدیث صحیح دیگر آمده هر کس سوره های مریم و طه را قرائت کند به تعداد مهاجرین و انصار به او پاداش عطا می شود.

و در خواص این سوره مبارکه آمده است هر کس آن را بنویسد و به همراه خود بردارد از خواب های آشفته و ناگوار محفوظ می ماند.

از رسول گرامی اسلام (ص) نقل است: هر کس سوره مریم را نوشته و به همراه خود داشته باشد، در خوابش جز چیزهای خوب نمی بیند و اگر بر دیوار خانه نوشته شود از خطرات حفظ شده و آنچه در خانه است در امنیت می باشد و اگر خائف، آن را بشوید و بنوشد امنیت یابد.

از امام صادق (ع) روایت است هر کس سوره مریم را بنویسد و آن را در ظرفی شیشه ای که دهانه تنگ دارد گذاشته و در منزلش بگذارد خیر خانه و روزی اش زیاد شود و در خوابش چیزهای خوب می بیند.

و همچنین اگر کسی آن را بنویسد و در شیشه پاک در منزل نگهدارد از حوادث و آفات ایمن خواهد بود و خیر آن منزل بسیار می شود.

و نیز اگر کسی ترس و خوفی از چیزی داشته باشد این سوره را با زعفران یا غیره در ظرفی بنویسد و آب شسته آن را بیاشامد هر خوفی که دارد به یاری حق تعالی زایل می شود.

همچنین از حضرت امام صادق (ع) روایت است کسی که از جهت معیشت در تنگنا و سختی باشد این سوره مبارکه را هفت بار تلاوت کند روزی او فراخ می شود.

و نیز ایشان می فرمایند: چنانچه کسی را بسته باشند سوره مبارکه را با زعفران یا غیره بنویسند و آب شسته آن را بیاشامد گره او به یاری حق تعالی باز می شود.

********************************
منابع:

ثواب الاعمال

خواص الآیات

ختوم و اذکار

شکوفه های سور قرآنی

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه