مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود:
مشاهده تب کنگو در شاهرود صحت ندارد/ به شایعات توجه نکنید
مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود با رد خبر مشاهده یک مورد بیماری تب کنگو در این شهرستان گفت: تاکنون هیچ موردی از این بیماری در شاهرود مشاهده نشده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالرضا یوسفی مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود در گفتگو با خبرنگار مرآت با رد شایعه مشاهده یک مورد بیماری تب کریمه کنگو در این شهرستان گفت: حوالی ساعت 22 شامگاه دیشب (دوشنبه) یکی از مسافران مسیر تهران مشهد در اتوبوس در حوالی عباس آباد دچار تهوع شدید می شود که پس از توقف اتوبوس، همراهان وی با اورژانس 115 تماس می گیرند و وی را به بیمارستان امام حسین (ع) شاهرود منتقل می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,یوسفی افزود: این جوان 27 ساله پس از انتقال به بیمارستان توسط پزشک متخصص عفونی معاینه شد و پزشک اعلام کرد هیچ موردی از علائم تب کریمه کنگو در وی وجود نداشته است.
,مسئول روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با بیان اینکه احتمال مشکوک بودن وی به تب کنگو نیز رد شد اظهار کرد: تاکنون هیچ مورد مشکوکی در شهرستان شاهرود مشاهده نشده است.
,وی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه صورت گرفته در این شهرستان خاطرنشان کرد: تاکنون با همکاری دامپزشکی و مرکز بهداشت شاهرود اقدامات مناسبی در این خصوص صورت گرفته است و ادامه خواهد داشت.
]
ارسال دیدگاه