رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بستان‌آباد مطرح کرد

رفع تصرف بخشی از اراضی ملی منطقه حفاظت شده قوریگل

رفع تصرف بخشی از اراضی ملی منطقه حفاظت شده قوریگل
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بستان‌آباد گفت: بخشی از اراضی ملی منطقه حفاظت شده قوریگل با تلاش‌های اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بستان آباد و دستور قضایی بخشی از اراضی منطقه حفاظت شده قوریگل رفع تصرف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار شهریار محمدرضا فقهی فرهمند در این خصوص اظهار کرد: در پی شکایت اداره حفاظت محیط زیست شهرستان و پس از اخذ دستور قضایی مقدار ۱۷۸۴ متر مربع از اراضی ملی واقع در منطقه حفاظت شده قوریگل که بصورت غیرمجاز تصرف و اقدام به ساخت و ساز در محل شده بود، در معیت نیروی محترم انتظامی شهرستان رفع تصرف شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار شهریار ,

وی افزود: حفاظت از اراضی ملی حفاظت شده از اولویت‌های اصلی این اداره بوده و انجام گشت و کنترل و نظارت شبانه‌روزی نیروهای یگان حفاظت به ‌منظور حفظ و حراست از عرصه‌های ملی در مناطق حفاظت شده از مهم‌ترین اقدامات این اداره در زمینه حراست از عرصه‌های ملی است.

,

فرهمند گفت: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری، اداره حفاظت محیط زیست در صورت مشاهده هرگونه تصرف و تجاوز به اراضی ملی حفاظت شده با صدور اخطاریه مبنی بر رفع تصرف، در صورت عدم تمکین با تشکیل پرونده قضایی، متخلفین را به مراجع قضایی معرفی خواهد نمود.

,

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بستان‌آباد با اشاره به اهمیت تعامل و مشارکت عمومی در امر حفاظت از عرصه‌های ملی ادامه داد: از تمامی مردم، به ‌ویژه ساکنان محلی در اطراف منطقه حفاظت شده قوریگل تقاضا می‌شود که به ‌منظور جلوگیری از تصرف و تخریب غیرقانونی اراضی ملی و حفظ این میراث گران‌بها، که طبق اصل ۵۰ قانون اساسی وظیفه و رسالتی عمومی و همگانی است، مأموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان را یاری کنند.

,

انتهای پیام/

 
,

انتهای پیام/

,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه