نماینده مردم مراغه وعجب شیر در مجلس:
اشتغال پایدار روستاییان با توسعه گردشگری امکان پذیر است
نماینده مردم شهرستان های مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی گفت: گردشگری یکی از مهمترین بخش های اشتغالزایی است و با بهره گیری از ظرفیت های گردشگری در روستاها، می توان به اشتغال پایدار در روستاها دست یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ عجب شیر ، علی جلیلی روز چهارشنبه در همایش دهیاران شهرستان عجب شیر با اشاره به وجود آثار تاریخی متعدد و مناطق گردشگری بکر در شهرستان، اظهار کرد: شکوفایی این قابلیت ها و توسعه اماکن تفریحی و گردشگری، نیاز به توجه بیشتر مسئولان و پیگیری دهیاران دارد.
وی به وجود ۱۱۲ اثر تاریخی در این شهرستان اشاره کرد و افزود: وجود جاذبه های طبیعی و تاریخی فراوان در عجب شیر، این شهرستان را به یک منطقه مستعد برای توسعه صنعت گردشگری و اکوتوریسم تبدیل کرده است.
جلیلی از دهیاران در روستا ها به عنوان رابط بین مردم و مسئولان نام برد و گفت: دهیاران با هوشیاری تمام مشکلات را به گوش مسئولان برسانند تا مسئولان با رفع مشکلات، زمینه توسعه روستاها را فراهم کنند.
نماینده مردم شهرستان های مراغه و عجب شیر افزود: با توسعه گردشگری و با افزایش حوزه کار آفرینی و اشتغال روستایی، می توانیم قدم های محکم و استواری در بخش توسعه روستایی برداریم.
جلیلی گفت: عملکرد مثبت دهیاری ها نقش مهمی در آبادانی روستاها دارد و دهیاران نباید به اعتبارات ناچیز دهیاری ها بسنده کنند بلکه باید مردم را به مشارکت بیشتر در آبادانی و توسعه دعوت کنند.
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه