نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی:

بی توجهی به آثار تاریخی،فاصله گرفتن از هویت تاریخی اسلامی و فرهنگی است

بی توجهی به آثار تاریخی،فاصله گرفتن از هویت تاریخی اسلامی و فرهنگی است
نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: بی توجهی به آثار تاریخی به معنای فاصله گرفتن از هویت تاریخی اسلامی و فرهنگی است و نیاز است به آثار تاریخی و بافت های تاریخی توجه ویژه ای شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد "علاء الدین بروجردی" نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در هتل زاگرس بروجرد با اشاره به بافت های تاریخی بروجرد گفت: با نگاهی به بافت های تاریخی دیده می شود که در حال فاصله گرفتن از هویت تاریخی و عمق عظیم اسلامی و فرهنگی بروجرد هستیم چه به لحاظ سازه های معماری و چه به لحاظ توجهی که باید به این شهر تاریخی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  بازتاب بروجرد ,  بازتاب بروجرد, "علاء الدین بروجردی" نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در هتل زاگرس بروجرد با اشاره به بافت های تاریخی بروجرد گفت: با نگاهی به بافت های تاریخی دیده می شود که در حال فاصله گرفتن از هویت تاریخی و عمق عظیم اسلامی و فرهنگی بروجرد هستیم چه به لحاظ سازه های معماری و چه به لحاظ توجهی که باید به این شهر تاریخی شود.,


وی اضافه کرد: مردم شهر ما گلایه مند هستند و نیاز است که در این راستا عنایت ویژه تری در راستای تقسیم بودجه در لرستان از جمله میراث فرهنگی صورت گیرد و نیاز است که به این مشکل رسیدگی شود.

,
,


به گفته وی خانه بروجردی ها در بسیاری از شهرهای دیگر مورد استقبال است اما در شهر ما مغفول مانده و نیاز است که به این آثار توجه ویژه ای شود و بسیاری از سازه های قدیم را باید محفوظ نگه داشت.

,
,


بروجردی اظهار داشت: محوطه مسجد امام(ره) و جامع سنگفرش شود و مرمت و نگه داری از آنها در اولویت باشد چرا که مساجد این شهر جزء مساجد بی همتا هستند و قدمت زیادی دارند و دیده می شود که در بسیاری از شهرها مساجد به خوبی نگه داری می شوند و محلی برای جذب توریست هستند و نیاز است که در بروجرد نیز توجه به مساجد محلی برای جذب توریست باشد.

,
,


وی بیان کرد: بعد از عید فطر کار استحکام بخشی بازار بروجرد آغاز شود که اولویت اجرای کار با کاروانسرای حافظی می باشد و 50 میلیون تومان برای این بخش در نظر گرفته شده است.

,
,


بروجردی اظهار داشت: همچنین 250 میلیون تومان برای جلو خوان مسجد امام(ره) در نظر گرفته می شود.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه