در هفته گذشته؛

۱۴ میلیون سهم در تالار بورس سیستان و بلوچستان معامله شد

۱۴ میلیون سهم در تالار بورس سیستان و بلوچستان معامله شد
مدیر بورس منطقه سیستان و بلوچستان عنوان کرد: طی هفته گذشته تعداد ۱۴ میلیون و ۲۶۷ هزار و ۲۲۹ سهم و حق تقدم در تالار بورس سیستان و بلوچستان مورد دادوستد قرار گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سوگل هیراد در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا ابراز کرد: طی هفته گذشته تعداد ۱۴ میلیون و ۲۶۷ هزار و ۲۲۹ سهم و حق تقدم به ارزش بیش از ۳۸ میلیارد و ۹۰۰میلیون ریال در تالار بورس سیستان و بلوچستان معامله شد.

هیراد افزود: این تعداد سهام از میان ۸۴ شرکت معامله شد که ۵۹ درصد ارزش معاملات را خرید و ۴۱ درصد آن را فروش سهام شامل شده است.

هیراد تعداد کدهای معاملاتی جدید را ۱۴ عدد اعلام کرد و گفت: بیشترین ارزش معاملات مربوط به مواد ویژه لیا به ارزش بیش از هشت میلیارد ریال بوده است.

مدیر بورس منطقه سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مواد ویژه لیا، قند شیرین خراسان، بانک تجارت و کارتن ایران چهار شرکت برتر این هفته از لحاظ داد و ستد به شمار می رود.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه