کارگروه گردشگری شهرستان سپیدان تشکیل جلسه داد

کارگروه گردشگری شهرستان سپیدان تشکیل جلسه داد
گارگروه گردشگری شهرستان سپیدان جهت پذیرایی و اسکان مسافران و گردشگران تعطیلات عیدفطر، با حضوراعضا کارگروه در سالن فرمانداری برگزارشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مارگون ؛به منظوراتخاد تدابیروتمهیدات لازم برای پذیرایی و اسکان مسافران و گردشگران تعطیلات عیدفطر،گارگروه گردشگری شهرستان سپیدان به ریاست جهانخواه معاون فرماندارسپیدان ،پاک نژاد بخشدار بخش مرکزی،رئیسی بخشدار بخش بیضا وسایراعضا کارگروه در سالن فرمانداری برگزارشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مارگون,

فرهاد جهانخواه در این جلسه با اشاره به ورود مسافران در ایام تعطیلات عید فطر به سپیدان اظهار داشت:همه ساله در ایام تعطیلات بویژه تعطیلات عید فطر، به دلیل آب و هوای مطبوع و جاذبه‌های طبیعی شهرستان سپیدان، مسافران و گردشگران زیادی  از استان های همجوار به نقاط مختلف این شهرستان سفر کرده و از مناطق و جاذبه‌های گردشگری آن بازدید می‌کنند.

,

وی افزود: براساس تجربیات سال‌های گذشته انتظار می‌رود در تعطیلات عید فطر امسال نیز  مسافران و گردشگران زیادی به مناطق مختلف این شهرستان سفر کنند در همین راستا می بایست تدابیر و تمهیدات لازم برای پذیرایی و اسکان مسافران و گردشگران تعطیلات عیدفطر در این شهرستان اتخاذگردد.

,

معاون فرماندار سپیدان با بیان اینکه ارائه خدمات مطلوب و رضایت بخش به مسافران موجب تبلیغ شهرستان و زمینه را برای ورود مسافر و گردشگر بیشتر به شهرستان فراهم می کند،افزود:در راستای اجرای  مصوبات جلسات گذشته کارگروه گردشگری شهرستان تحت عنوان ساماندهی باغات وتفرجگاه های شهرستان ،کمیته نظارت وبازرسی برباغات وتفرجگاه های شهرستان متشکل از نمایندگانی از فرمانداری ،نیروی انتظامی وپلیس اماکن،اصناف،ستاد احیاءامربه معروف ونهی از منکر ،میراث فرهنگی وگردشگری،جهادکشاورزی وشبکه بهداشت ودرمان شهرستان تشکیل میگردد تازمینه‌ها و بسترهای لازم را برای رفاه حال هرچه بهتر مسافران و گردشگران فراهم کنیم.

,

در ادامه این جلسه اعضای این کارگروه به بررسی و ارائه پیشنهادات و نحوه مدیریت متمرکز و هماهنگ جهت خدمات رسانی به گردشگران و مسافران پرداختند.توقف هرگونه حفاری در محدوده شهرستان،تجهیز خودپردازهای بانکها ،تامین سوخت موردنیاز جایگاه ها،جمع آوری زباله ها در اطراف باغات وتفرجگاه ها ،بازدید مشترک شبکه بهداست واداره آبفا وکشیک شبانه روزی از سرچشمه های تفرجگاه ها وبررسی میزان کلر آب آن ها،بررسی وضعیت سرویس بهداشتی وآب شرب تفرجگاه ها از جمله مواردی بود که از سوی اعضای این کارگروه مطرح شد و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

,

 

,
انتهای پیام/
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه