فرماندار ایرانشهر؛

قدس متعلق به همه مسلمانان جهان است

قدس متعلق به همه مسلمانان جهان است
فرماندار ایرانشهر گفت: در روزی که همه افکار عمومی جهان متوجه آن است؛ همه در راهپیمایی روز قدس شرکت می کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از پایگاه خبری پهره؛ نبی بخش داودی با بیان اینکه بیت المقدس متعلق به همه مسلمانان است گفت: فلسطین آزاده بیش از 6 دهه در چنگ رژیم صهیونیست غاصب اسیر است و همه آزادی خواهان تا پیروزی نهایی از آن حمایت می کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری پهره,

وی افزود: شرکت در راهپیمایی روز قدس همبستگی، وحدت و انسجام مسلمانان را در حمایت از آرمان های فلسطین اشغالی به جهانیان نشان می دهد.

,

داودی با اشاره به این که راهپیمایی روز جهانی قدس یادگار بنیانگذار جمهوری اسلامی است تصریح کرد: امسال راهپیمایی این روز در شهرستان ایرانشهر همزمان با سراسر کشور نسبت به سالهای قبل با شکوه تر برگزار خواهد شد.

,

فرماندار ایرانشهر ادامه داد: با توجه به حمله موشکی سپاه به مواضع تروریست‌ها در دیر‌الزور سوریه حضور مردم در راهپیمایی روز قدس امسال حمایت از برنامه‌های  دفاعی و امنیتی کشور است لذا همه مردم از همه جناح‌ها برای تشکر و قدردانی از این عزیزان بهتر است در راهپیمایی روز قدس شرکت کند.

,

گفتنی است راهپیمایی روزجهانی قدس ساعت هشت و نیم روز جمعه از مقابل فرمانداری ایرانشهر آغاز می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه