logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

به بهانه روز جهانی قدس

سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم صهیونیستی خیانت به بشریت است/ برخی کشورهای عربی در زمین دشمنان فلسطین بازی می‌کنند

سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم صهیونیستی خیانت به بشریت است/ برخی کشورهای عربی در زمین دشمنان فلسطین بازی می‌کنند
مسئله فلسطین یک مسئله جهانی است که باید توسط سازمان ملل متحد و دیگر نهادهای حمایتی و حقوقی موردتوجه قرار گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، آخرین جمعه ماه مبارک رمضان یک روز خاطره‌انگیز و روزی است که میلیون‌ها روزه‌دار در گرمای طاقت‌فرسای هوا، آتش نفرت خود از رژیم کودک‌کش صهیونیستی و متحدان او با شعار "الله‌اکبر، مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا و مرگ بر استکبار" فریاد می‌زنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

روز قدس و مسئله فلسطین یک مسئله جهانی است که باید توسط سازمان ملل متحد و دیگر نهادهای حمایتی و حقوقی موردتوجه قرار گیرد که متأسفانه این نهادها چشمانشان با پول‌های آمریکایی و صهیونیستی پرشده و این‌همه کشتار مردم بی‌گناه و ویرانی‌های این رژیم اشغالگر را نمی‌بینند.

سعید تجری دانش‌آموخته کارشناس ارشد مطالعات خاورمیانه در گفت‌وگو با بلاغ گفت: روز جهانی قدس جلوه وحدت جهان اسلام و یکپارچگی امت اسلامی در موضوع فلسطین است.

وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) بارها خطر اسرائیل غاصب را گوشزد کرده بود، اظهار کرد: بسیاری از کشورهای غیراسلامی امروز پیام امام خمینی(ره) در روز 16 مرداد سال 1358 را دریافت کردند و بر وحشی‌گری و اشغالگری این رژیم صحه می‌گذارند.

کارشناس مسائل خاورمیانه از سازمان‌های حقوقی جهان انتقاد کرد و یادآور شد: تا این حد سرپوش گذاشتن بر جنایات این رژیم غاصب و کودکش خیانت به بشریت است.

امام خمینی(ره) امام در روز 25 مرداد 1358 در شهر قم بیان کردند "«روز قدس» یک روز جهانی است. روزی نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است. روز مقابله ملت‌هایی است که در زیر فشار ظلم آمریکا و غیر امریکا بودند، در مقابل ابرقدرت‌هاست. روزی است که باید مستضعفین مجهز بشوند در مقابل مستکبرین، و دماغ مستکبرین را به خاک بمالند. و..."

کاظم عالی‌بیگی کارشناس مسائل سیاسی به خبرنگار ما گفت: روز قدس می‌تواند به‌عنوان روز وحدت‌بخش جهت همگرایی تمام مسلمانان جهان در برابر توطئه‌های بیگانگان به کار بیاید و ملل مسلمان را باهم متحد سازد.

وی نداشتن وحدت در بین مسلمانان را یک نقطه‌ضعف دانست و افزود: متأسفانه برخی کشورهای به‌ظاهر اسلامی ولی در باطن غیردینی میان مسلمانان جهان اختلاف‌افکنی می‌کنند و باعث تسهیل در کار دشمنان می‌شوند.

کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به این‌که امام خمینی(ره) روز قدس را روز وحدت مسلمانان در برابر مستکبرین اعلام کرد، گفت: امروز برخی کشورهای عربی به‌جای حمایت از فلسطین، در زمین دشمن او بازی می‌کنند و هزینه سنگینی را برای مسلمانان به بار می‌آورند.

عالی بیگی از عزم و اراده ملت ایران برای حضور درصحنه مبارزه با استکبار قدردانی و اظهار کرد: مردم همیشه درصحنه جمهوری اسلامی ایران با حضور پررنگ خود در روز جهانی قدس پاسخ محکمی را به رژیم غاصب اسرائیل و حامیان آن یعنی آمریکا می‌دهند.

به گزارش بلاغ، زمانی خواهد رسید که قدرت‌های پوشالی جهان دست از خشونت، کشتار و حمایت از رژیم‌های جنایتکار ازجمله رژیم صهیونیستی بکشند و دنیا پر از آرامش، صلح و آماده برای ظهور آن حضرت موعود(عج) شود.
,
,
,
, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, بلاغ,
انتهای پیام/
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه