فرمانده انتظامی آق قلا خبر داد :
کشف و ضبط بیش از 50 موتورسیکلت در سه ماهه اول سال آق قلا
فرمانده انتظامی آق قلا گفت : در راستای اجرای طرح مبارزه با سرقت موتورسیکلت همکاران در فرماندهی انتظامی شهرستان در سه ماه اول سال جاری بیش از 50 دستگاه موتورسیکلت را کشف و ضبط کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه اسپی دژ، سرهنگ زائری فرمانده انتظامی شهرستان آق قلا گفت : در راستای اجرای طرح های انتظامی از جمله طرح انتظام بخشی تردد موتورسواران و طرح مبارزه با سرقت موتورسیکلت همکاران در فرماندهی انتظامی آق قلا در سه ماه اول سال جاری بیش از 50 دستگاه موتورسیکلت را کشف و ضبط کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از راه اسپی دژ، سرهنگ زائری فرمانده انتظامی شهرستان آق قلا گفت : در راستای اجرای طرح های انتظامی از جمله طرح انتظام بخشی تردد موتورسواران و طرح مبارزه با سرقت موتورسیکلت همکاران در فرماندهی انتظامی آق قلا در سه ماه اول سال جاری بیش از 50 دستگاه موتورسیکلت را کشف و ضبط کردند., راه اسپی دژ,وی افزود : عمده این موتورسیکلت ها سابقه سرقت از شهرستان آق قلا و شهرستان های همجوار و بعضا سایر استان ها را نیز داشته اند.
, وی افزود : عمده این موتورسیکلت ها سابقه سرقت از شهرستان آق قلا و شهرستان های همجوار و بعضا سایر استان ها را نیز داشته اند.,فرمانده انتظامی شهرستان آق قلا خاطر نشان کرد : توصیه بنده به همه شهروندان و صاحبان وسایل نقلیه این است که ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از رها کردن موتورسیکلت ها در معابر عمومی و مراکز خرید بدون وسایل ایمنی بازدارنده جدا خودداری کنند.
, فرمانده انتظامی شهرستان آق قلا خاطر نشان کرد : توصیه بنده به همه شهروندان و صاحبان وسایل نقلیه این است که ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از رها کردن موتورسیکلت ها در معابر عمومی و مراکز خرید بدون وسایل ایمنی بازدارنده جدا خودداری کنند.,انتهای پیام/
, انتهای پیام/]
ارسال دیدگاه